Post numer: #1Wysłany: 2010-01-03, 17:16 Skarga na alwaySCAN
Nick Gracza : alwaySCAN
Data incydentu : 3stycznia 2010
Gdzie to się wydarzyło ? :
Opis sytuacji : Wiam. Od pewnego czasu na servie bf2 gra koleś o nazwie alwaySCAN. Ponad połowa graczy twierdzi, że ma wh. Chwalił się, że 14 adminów robiły mu ss-y i były czyste. A to demko dowodzi, że (wedle mnie) ma wh. Prosze obejrzeć i samemu ocenić.
Dowody (screen albo film) :Demo było robione tak podczas gry bo akurat patrzałem na niego.
[edit] axcel
Poprawiłem link.
____________________ nowy nick: a moze frytki do tego?
Najlepiej będzie jesłi jakiś admin bf2 zrobi mu ss i dokładnie sprawdzi ich date jak je odeśle . A poza tym nie jest taki pr0 z tym wh :P
Za każdym razem sprawdzamy dokładnie date i jest coś takiego jak Anty-SS i na niego było tyle demek ......... i z żadnego nie można wywnioskować że ma wh ......
Toc Nefil jest czysty.... Skilla ma chlopak i tyle wg mnie. Duzo razy gram z nim na War3 i byly sytuacje w ktorych AntySS by nie zamaskowal na 100% a jednak czyste. Nie mam 100% pewnosci bo w kompie mu nie grzebalem, ale moim zdaniem poprostu dobrze gra.
Przecież pamiętam jak się z nim na diablo grało kosił aż miło było ;]
Nie wiem, czemu się go czepiacie. Grałem z nim i jak na poważnie z nim zagrać to taki nie jest mocny :P
To, że kampi chwile a potem sami mu wchodza pod celownik nie swiadczy o niczym xD
Oj odczepcie się od chłopaka...gra dobrze i tyle , ora wam dupska a wy płacz skargi i tylko wh i wh .
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
ahahahaa beka z was! każdy leszcz co jest jechany tak mówi "on ma WH..." hehehe:P
żygam na takie gadki! po prostu jesteście cieniasy
nie macie dowodów to po co takie posty... a troche już było takich tematów na tego biednego gracza...
Nevil na admina!!!!!! :P hihi
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum