Nr Użytkownika: 529 Dołączył: 30 Wrz 2008 Tematy: 0 Posty: 9 Skąd: Sie bierze skiLL?
Post numer: #1Wysłany: 2008-10-03, 15:08 Skarga na administratora ;)
Nick Admina :K!ll3r
Data incydentu :3 października koło godziny 15
Gdzie to się wydarzyło ? : na serverze Diablo2 Mod
Opis sytuacji :mapa cs_italy byłem se ładnie pięknie w terro kampiłem na daszku przy targu czekałem na kolesia bo słyszałem że gdzieś jest w pobliżu czekałem zostało pare sekund to szanowny admin Killer zaczoł mnie slapować z jakiego powodu tylko ? może nie podłożyłem paki albo nie wziełem hostów ? Nie wiem ale chyba gracz z ct powinien dostać slapy za to że nie bierze zakładników . Przed zrobieniem czegoś najpierw sie zastanów. ;)
Dowody (screen albo film) :
Screen
no i co ci sie stało że ciebie slapna ? hp nie straciłeś a że kampiłeś ........... ja też tak robię :P jak ktoś kampi 1on1 i wyczekuje .... żałosne czekać aż szanowne towarzystwo znajdzie siebie po obu stronach mapy , Bez sensowna skarga !!
Jak to bezsensowna? Pewnie, ze sensowna. Na mapach _CS gracze bedacy terrorystami maja za zadanie bronic hostow tak aby CT nie moglo ich zabrac. Lepiej chyba, ze kampi niz bezsensownie raszuje... Uwazam, ze wina tutaj lezy po stronie admina, ale nie bylo to nic wielkiego i zwykle "PRZEPRASZAM" powinno wystraczyc.
tylko on wyczekiwal na daszku przy targu czyli innymi slowy chcial mu zrobic plecy i to nijak sie ma do obrony hostow co nie zmienai faktu ze to dozwolone;p
Bylo 1on1 gosc nie pilnowal hostow w domku tylko kampil na daszku, przez cala mape gdzies kampil.To miala byc niby skarga ze Cie slaplem ? Bana nie dostales ani nic w tym rodzaju.
Dla mnie to jest smieszne
Ostatnio zmieniony przez killer 2008-10-03, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
po co sie kłucicie nikt tu nie miał racji on dał ci slapa za to ze kampisz a ty zlożyłeś na niego skargę. to jest chore kampieć ci wolno ale to nie ma sensu jak jest 1v1 czemu nie poszliście na kosy??? jakbyście to zrobili to by nic tu nie było XD
____________________ Gram pod Nickiem et.Race K@NRIN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum