Post numer: #1Wysłany: 2009-05-27, 21:27 Skarga na admina: Wiechu oraz prosba o usuniecie kary
Nick Admina : Wiechu
Data incydentu : 27 maja 2009
Gdzie to się wydarzyło ? : serwer Deathrun
Opis sytuacji : Grając na serwerach FPS często zdarza mi się mieć lagi ( bez skakania pingu), otóż : cs zawiesza mi się i nie mogę nic innego zrobic jak RECONNECT. Jednak po recu jestem tak jakby 2 razy na serwie jako: Sarutob!(zlagowany) i Sarutob!(1). Rozumiem, pośpiech,przeoczenie,niedokładność Admina przy owej sytuacji. Dostałem bana na 2h, więc odczekałem i wszedłem spowrotem na serwer, pogralem około minuty, wtedy patrze: bez żadnego ostreżenia- nawet bez wyjasnienia: ''Added to banned list'' .
w dowodach wysylam screena. Nic on nie wyjaśnia jednak taki tylko mogłem zrobić.
Proszę o stosowne ukaranie tej niesubordynacji, arogancji oraz lekceważenia zwykłych ''szarych'' graczy.
Dowody (screen albo film) :
Hmmm jak ja bym dawał to byś miał powód. Od tego czasu jak widziałem Cię na serwie i dałem bana na 2h za ping po raz kolejny(przez te pingi crashuje serwer) to już Cię na serwie nie widziałem. Tyle ode mnie. To nie ja. Napisz IP to odbanuję.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Bana dostałeś słusznie,chyba wyraźnie napsiane jest w regulaminie serwera
Kod:
11. Reconnect = BAN 60 MIN
Jeśli znowusz dostałeś bana za ping to też zasłużenie, admin (wiechu) zawsze upomina gracza o jego pingu, jeśli to nie zadziała jest kick/ban 5min z kolei jak ty po ostrzeżeniu (kicku /banie) wbijałeś na serwer to sie nie dziw, że masz taką a nie inną kare.
Pozdrawiam
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
no to :
1. nie mialem jeszcze pingu powyzej 40
2. Zlagowalo mnie tak moze 3-5 razy W TYM RAZ TYLKO NA DR.
3. Ban za reconnecta uwazam, ze nie jest sluszny bo nie zrobilem reconnecta < moglo sie zdawac, ze to rec ale ja poprostu wyszedlem z serwa probowalem wejsc na inne serwy i po jakiejs minucie spowrotem wszedlem na DR < to chyba nie reconnect
4. Nawet jesliby byl sluszny: to 2 BANA dostalem ot tak, za nic <= poniewaz gdy wszedlem na dr PO KARZE juz z >opanowanym pingiem<
pogralem z 2 minuty i kopa... drugi BAN bez wyjasnienia.
5. Nigdy nie dostalem UPOMNIENIA za ping.
6. Nie dostalem obiecanego UNBANA
Po któreś tam. Nie daje banów bez powodu.
Po następne. Napisalem UB na nick i na IP. Być może dostaleś bana na innym serwie.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Kilka razy obserwowałem, to wiechu stanowczo za dużo banów dajesz. Ping ledwo komuś wyskoczy 110 i już ban leci
wiechu napisał/a:
Po następne. Napisalem UB na nick i na IP.
Unbana na nick nie ma
I jeśli banujesz przez AMXBANS to unban musi być przez stronę BANSÓW, bo na serwerze nic nie daje. Poczytaj w VIPie temat o BANSACH to się dowiesz jak daje się unban.
Ale on dostał zanim Bans był!?
Kill'u przez pingi sie cały czas serw crashował. Teraz się nie crashuje to nie daje.
BY DANTE
Dodany anty rekonekt i hpb czyli ban za ping automatyczny, wspolpracuje z amx_bans.
Jako ze czasem na dr pingi lubia skakac poprzeczka pingu pod 150 i czas bana 1 minuta.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-06-04, 08:44, w całości zmieniany 1 raz
BY DANTE
Fayrant sprawdzanie gracza w cvarach dobrze ustaw bo jak dasz za surowo to moze banowac. Od sekundowego zawachania pingu nie rozwali serwera. Ustaw bardziel lagodne sprawdzanie.
Mimo wszystko nie zrozumiałem, za co dostał Sarutobi i od kogo bana. Ja też dostałem, nie wiem za co wcześniej i nie wiem od kogo, bo Maxi raczej by dał powód, wiecha nie było, a kto inny mógł dać ? Sprawdzcie czy ktos się nie zabawia adminem na lewo... Chyba, że komuś "cicho" daliście admina, to było pisać ;]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum