Nr Użytkownika: 1685 Dołączył: 01 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 6 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-06, 19:34 Skarga na ADmina !
CO to ma byc ze dostalem bana za to ze napisalem "Z dupy masz :] " do kolegi a admin odrauz banuej no bez przesady prosze was co za impotenty umyslowe tak robia :/ zalosne to ejst i lepiej sie zmienie bo z tego co widze to jak ja cos napisze np DUPA to odrazu ban a inni klana i jest dobrze zastanowcie sie admini bo to juz sie robi zalosne i nudne !!!!!
PROSZE O ODBANOWANIE !!!!!! bo z tego co widizalem nie dostalem bana na czas ...
Nr Użytkownika: 1556 Dołączył: 21 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 165 Skąd: Ok. Poznania
Post numer: #2Wysłany: 2009-03-06, 19:52 Re: Skarga na ADmina !
Katie napisał/a:
CO to ma byc ze dostalem bana za to ze napisalem "Z dupy masz :] " do kolegi a admin odrauz banuej no bez przesady prosze was co za impotenty umyslowe tak robia :/ zalosne to ejst i lepiej sie zmienie bo z tego co widze to jak ja cos napisze np DUPA to odrazu ban a inni klana i jest dobrze zastanowcie sie admini bo to juz sie robi zalosne i nudne !!!!!
PROSZE O ODBANOWANIE !!!!!! bo z tego co widizalem nie dostalem bana na czas ...
Byłem świadkiem tej sytuacji. @ Rikku zbanował cie o ile pamiętam za przeklinanie,napisałaś słowo zaczynające się na : K i kączące się na A , ponieważ wyzywałeś czitera.
zasady są jednakowe dla wszystkich ..
nawet jak wyzywasz czitera powinieneś dostać bana ..
rada na przyszłość jak jest hax i admin to nie udzielaj się ..
admin ma oczy i widzi ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum