Post numer: #1Wysłany: 2009-06-27, 18:49 Skarga na admina Usnamed
Osobiście nic do Ciebie nie mam to tak na początek ale :
Dziś jak był Biceps na servie [i Ty też byłeś] to przeklinał a Ty nawet nie powiedziałeś mu żeby przestał a co dopiero o daniu bana.
Pare dni temu na mapie pirates Twój kolega Sauron zbugował jedną z pułapek-Tą 3 zapadnie , przeszedł o bok.Kaczor Ci o tym mówił i ja też ale nie dałeś mu bana i nas olałeś.
Dziś na mapie pirates Grzech bugował pułapke - wciskał ten niewidzialny guzik no wiecie tam w 2 pułapce mówiłem Ci o tym ale Ty nie zareagowałeś.
Pozdro.
Ostatnio zmieniony przez Tarori 2009-06-27, 19:01, w całości zmieniany 3 razy
ale powinien zareagować :/chociaż to ze biceps klną :/a to na pewno robił i siebie ulgowo traktuje :/ wszyscy się czasem przypadkiem zabijaj a on od razu ban ale jak on spadł to już nic nie zrobił ;/powinien przeprosić :Dalbo bana sobie dać <ale głupi pomysł>
Okej, sorki ale o ss`a lub demku nie pomyślałem. sorki.:]
Ale ja to potwierdzam.
I na pewno znajdzie się jeszcze parę osób które to potwierdzi.
A jak BICEPS dostał ode mnie perma to zdążyłem jeszcze usłyszeć "ty hu... usnnamed mnie odb..." i go wywaliło.
Pozdro.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
1.Zawsze tak było Biceps klnie nie banuje a innych odrazu z 1 słowo bez przesady
2.Inna sytuacja avro dostaje gaga z gadanie głupot a usnnamed aby sie podlizac daje mu ungaga (bo wie że ma adma na zm)
3.Jeszcze kogoś zbanował za żę przechodzi bokiem płapke a to nie jest bugowanie 4.Na @ say ciągle mi mówią że usnnamed nie powinień mieć adma raz dzienie napewno zawsze gdy go nie ma
Może jest aktywnym adminem ale jest stroniczy
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-06-28, 10:16, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum