Post numer: #1Wysłany: 2009-09-13, 11:59 Skarga na admina Requiem
Nick Admina : Requiem
Data incydentu : 12 wrzesnia w nocy albo dzis rano
Gdzie to się wydarzyło ? : GG+DM
Opis sytuacji :To jest dziwna sytuacja.Wczoraj gralem i nic wszystko normalnie.Pare minut temu wbijam na server a tu mi wyskakuje cos takiego http://www.fotosik.pl/pok...541162dac7.html wszystko by bylo ok tylko ze JA nie gram na czitach a po drugie nie mam nicku Katarzyna tylko Archan!ol a nie moge grac! Nie wiem czy to ma znaczenie ale KataRzyna to moj kolega mieszka pare blokow obok a mamy ten sam internet kablowy wiec moze cos wspolnego jest z IP i daliscie bana mu i mi...tylko ze mi NIE SLUSZNIE!
Dowody (screen albo film) : Nie mam dowodow.Jedynym dowodem jest to ze mnie wczoraj wieczorem i dzis rano nie bylo na CS wiec jakim cudem moglem dostac bana?
Tak macie wspolne IP, ja bylem adminem Requiem, twoj kolega gral na czitach na aime i miej pretensje do niego a nie do mnie. Kolega ci po prostu zalatwil bana, a ze macie takiego dostawce neta ktory przydziela to samo ip roznym osobom to potem sie cierpi w cs'sie za bany, na necie na forach itp. Jedyne wyjscie - telefon do dostawcy neta i zapytaj sie czy mozesz miec swoje prywatne ip
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-09-13, 12:03, w całości zmieniany 2 razy
Tak jak Fayrant powiedział, idź do dostawcy i spytaj czy świadczy usługę wyodręnienia ip, chociaż powiem tak. Z całym szacunkiem dla FPS, ale jak masz iść do operatora, płacić za głupotę kolegi,i wydawać kasę by móc tu grać to znajdź inną serwerownie gdzie nie gra ten pajac :<
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum