Post numer: #1Wysłany: 2009-04-29, 16:29 Skarga na admina player.pl
Nick Admina : player.pl
Data incydentu : 29 kwietnia
Gdzie to się wydarzyło ? : na [FFA2][BF2]
Opis sytuacji : player.pl dodaje sobie odznaki w BF2 posiada experta w walce bronią szturmowam do ktorej potrzeba 2000 punktów dodał sobie równiesz z noża i innych
Dowody (screen albo film) : http://www.gametracker.co...ayer/player.pl/
Screena zrobiłem ale nie zapisał sie
Swiatków zdarzenia jest wielu
Prosze o kare zabranie flag przynajmniej czesci
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-04-29, 16:33, w całości zmieniany 4 razy
Przyznaje się ze dodałem kilka odznak w ramach testu.......gram pierwszy raz na serwerze z tym modem i poprostu chciałem sie szybko dowiedziec o co w tym chodzi.....wiec nie wiem czemu robicie takie zamieszanie????? chciałem jeszcze dodac ze grałem moze 15 minut z tymi odznakami.......
Ostatnio zmieniony przez majster 2009-04-29, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Przyznaje się ze dodałem kilka odznak w ramach testu.......gram pierwszy raz na serwerze z tym modem i poprostu chciałem sie szybko dowiedziec o co w tym chodzi.....wiec nie wiem czemu robicie takie zamieszanie????? chciałem jeszcze dodac ze grałem moze 15 minut z tymi odznakami.......
Chłopie czy ty wiesz co ty napisałeś ?? Jak nie wiesz o co w tym chodzi to to po co chciałeś @ na serwerze z tym modem ?? Jeszcze to"nie wiem czemu robicie takie zamieszanie?????", może dlatego że takie coś niepowinno mieć miejsca gdyż @ nie jest do zabawy. Podtrzymuje wcześniejszą prośbe w związku z @.
Cóż, jeśli ja chciałem sprawdzić kilka komend, stworzyć kilka bindów to przyszedłem o 4 nad ranem i w spokoju bez problemów wypróbowałem. Jeśli chciałeś wypróbować na kimś, mogłeś się z kimś umówić lub po prostu przyjść tak wcześnie że będzie kilka osób i spytać się o zgodę. Może dodanie odznak na kilkanaście minut to nic wielkiego, aż takiej przewagi nie da, ale mimo to...
PS: "Swiatków" - taka zmiana twardości wyrazu mnie rozbroiła.
Ja mogę być kolejnym świadkiem,co do tego co piszesz to tam niema nic do sprawdzania bo wszystko czarne na białym pisze więc popieram przedmówców o zabranie adma...
po 1. @ musi wiedziec wszystko o serwie wiec mial prawo sprawdzic a jesli juz nie ma tych odznak to o co halo?
tez przez przypadek dalem sobie 1 odznake ale to 1 raz na serwie bylem zalaczylem pomoc poklikalem i cos ustawilem potem patrze @ tam mam xD
trzeba poznac serwer na ktorym sie adminuje jego zasady itp co mial leciec na inne serwy bf2 skillowac i wogole zeby poznac jak to dziala? owego czasu tez mialem @ na diablo nie wiedzac bardzo co jakie itemy robia itp... o co biega poznaje sie z czasem gry na danym serwerze a nie od razu sie jest mistrzem i wszystko wie...
smieszni jestescie mowicie jakby nikt z was nikt bledu nie popelnil oO bo prawda jest taka ze mogl to zrobic o 4 nad ranem jak serw pusty tylko szkoda ze niektorzy maja szkole/prace i spia jak normalni ludzie nie sa no liferami i cyborgami i po prostu spia;]
wg was mamy wywalac wszystkich z administracji bo np zmieniaja mapy? to tez jest wbrew regulaminowi @ to co out z nimi?
placzecie bo ktos przez chwile mial experta w czyms tam a prawda jest taka ze jakbyscie mieli wy tam @ i cos wyczaili to zalozie sie ze ponad polowa was by sama na chwile sobie cos zalaczyla;] zazdrosc? a jak;]
nie kazdy mod jest taki prosty jak gg dm albo hs;]
jezeli majster nie ma juz tych odznak to temat mozna zamknac;]
chyba ze jakis wszechwiedzacy co wszystko wie chce jeszcze glos zabrac:]
No to moze da sie zrobic jak Sharp pisze,ze zablokowac te opcje dla adminow, niepostrzeżenie moze sobie dodac i co :P ale ja i tak mowie to co mowilem wczesniej ze jakies konsekwencje powinny byc wyciagniete.
No to moze da sie zrobic jak Sharp pisze,ze zablokowac te opcje dla adminow, niepostrzeżenie moze sobie dodac i co :P ale ja i tak mowie to co mowilem wczesniej ze jakies konsekwencje powinny byc wyciagniete.
Nie mozna sobie dodac odznak niepostrzezenie gdyz pojawia się napis kto i jaką odznake otrzymuje......konsekwencje za co???? ze chciałem wiedziec jak najewięcej o serwie???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum