Nr Użytkownika: 1392 Wiek: 22 Dołączył: 05 Lut 2009 Pomógł: 1 raz Posty: 513 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Gdańsk
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-15, 18:27 Skarga na admina Greku
Nick Admina : Greku
Data incydentu : 15 lipca
Gdzie to się wydarzyło ? : War3
Opis sytuacji : Admin greku ustalał własną zasade na mape cs_italy2
Kazał grać na "scout i kosy" banował jak ktoś sie nie zgadzał z jego zasadą
Na koniec dostałem bana.
Dowody (screen albo film) :
1. http://img268.imageshack....italy20005c.png
2. http://img268.imageshack....sitaly20006.png
3. http://img204.imageshack....sitaly20010.png
Tutaj link do regulaminu jakoś nie ma tam tej zasady Regulamin serwera War3
/edit
Mnie to głosowanie nie omineło byłem na nie, rozumiem na mapie awp ale to o ile mi wiadomo mapa nie jest awp. Mam prawo grać na normalnej mapie bronią jaką chce i nie możesz mi tego narzucić.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-07-15, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
omg? wlasne zasady tylko vota dalem ludzie zawsze tak chca grac i nie ja to wymyslilem pozdro
// ludzie chca nie ja jak prosza to robie vota a co mi szkodzi prawie zawsze jest na tak wiec i ja sie do tego stosuje i pilnuje zeby innie tez tak robili , najlepiej zabierz mi adma, lepiej bedzie dlamnie nie bede sie musial z nikim klucic ;/
Nie wolno grać bez "scounta"? :D A ja nie umiem z niego szczelać :(
Prawda jest taka, że nie powinieneś mówić graczom serwera z jaką bronią mają grać. Tym bardziej ban za coś takiego, sądze, że jest przegięciem. Chociaż ja bym chętnie banował każde dziecko grające np. z autokampą. Każdy może grać z czym sobie chce i jak sobie chce (chyba, że broń jest zablokowana).
Przyłączam sie do skargi, ja może niechce ze scoutem latać, jak inni chca niech se kupia ! może ja wole awp albo jakąś inną, po to są bronie żeby je kupować xD
sv_ogar 0 ?
Wyobraź sobie, że są gracze którzy w vocie zaznaczą NIE ! , i co w tedy ? dostaną bana ?
Bo nie stosują się do wyznaczonych reguł? pokaż mi pkt. w regulaminie serwa, który mówi coś o tej sytuacji
Boże, nie no musze skomentowac post scoobanego. Jak jest vote i ja dam na NIE, bo może gram z czym mi się podoba to mam bana? Przecież to kompletny szczyt głupoty. W ogóle od kiedy to admin może mówić komuś z jaką bronią ma grac. Popieram słowa magica. Wejdziesz na FFA i dam vote czy cię zbanować. Wtedy będziesz składał na mnie skargę, tak jak zrobił to Chmielu. I słusznie, bo nie od tego jest regulamin serwer, żeby go nierespektować. Tyle na ten temat.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum