Nr Użytkownika: 3332 Dołączył: 31 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 16 Skąd: Ok. Łodźi
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-31, 14:53 Skarga na Admina Biała Dama
Nick Admina : Biała Dama
Data incydentu : 31.07.09r.
Gdzie to się wydarzyło ? : War3
Opis sytuacji : Gram sobie gram i Biała Dama miała taką zdolność że mógł rzucać graczami.
- Zapytałem się jak ty to robisz?[Wiecie jestem nowy na war3]
- On mi odpowiada czity ,
- Ja dalej się pytam no powiedź ,
- odpowiada no mówie czity
- Napisałem pff
- jaka to?
- A on odpowiada sraka
Dowody (screen albo film) : http://img194.imageshack....beztytuuotq.png
Proszę dla tego pana o wyciągniecie jakiś konsekwencij. Ostrzeżenia albo coś
P.S zbanował też Skeepersa powód: Słowa [ a on powiedział tylko kurde]
I co zrobić, że niektórzy są niekulturalni ? I uważają się za lepszych, bo grają np jak w tym przypadku dłużej na modzie i znają jego tajniki. Ale faktycznie jako @ powinien był raczej wytłumaczyć. Co do konsekwencji to co można z nim zrobić ? No właśnie nie ma raczej kar pośrednich. Nie sądzę by dostał za to minusa, bo to tak naprawdę bzdura. No cóż ja bym się za dużo nie spodziewał za jedno słowo, bo powie zapewne, że mu się wymknęło.
hehehe to co Biala wyprawiaja ze skeepersem to juz ich sprawa :D;p i zostawmy to dla nich samych :D;p (@@ :) )
Niniutsu ... no co Ci moge powiedziec poza tym ze jestem sklonny zrozimiec Bialego. Gra na serwie sporo czasu i zapewne nie raz slyszy : "jak to..." , " jak tamto ..." . Sam jestes graczem i zapewne rozumiesz co mam na mysli ... ok fakt ze jest @ "poniekad" zobowiazuje go do pomocy , ale napisalem poniekad, gdyz nigdzie nie ma zadnego zapisu odnosnie uswiadamiania graczy co i jak ... od tego masz help,info itd.
jezeli On Ci nie chcial czegos wytlumaczyc zapytaj kogos innego , moze bedzie bardziej wyrozumialy albo cierpliwy ...
ps. jak sie przyjrzysz swojemu screenowi zauwazysz ze Gangsta byl taka zyczliwsza osoba i to wlasnie na tym co on pisal mogles sie skupic ... :)
____________________ There is no fate , but what we make !!
Niniutsu jak już wszedłeś na to forum żeby napisać tą skargę to wejdź na dział serwera WAR3 i przeczytaj instrukję moda.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Białas ogólnie ze Skipem robią sobie jaja nawzajem, więc niech to zostaje między nimi :p
A będąc zarejstrowanym na forum Niuniutsu zaglądnij do instrukcji moda WAR3 to będziesz wiedział wszystko.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum