Nr Użytkownika: 2425 Dołączył: 08 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: POLSKA
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-08, 21:56 Skarga na admina Arturo
Mam taki problem iż nie grałem w Counter Strike 6 dni, powodem była nauka xD. Kiedy wchodzę na serwer FPSproject.com [FFA2][BF2][Steam&NS] @ pukawka.pl ADMIN: Arturo wyskakuje mi z prośbą o wrzucenie ss na forum. OK bez problemu bym je wrzucił.... jeśli bym je miał. Podejrzewam że pewna osoba (którą znam) podszyła się pod mój nick: qUero i grała na wh. Nie chciał bym grać na nowym nicku ponieważ ten mi się podoba i mam tam dobrą rangę. Proszę więc jeśli to możliwe o odbanowanie mnie (podaje jeszcze raz nick: qUero). Jestem również gotów poddaniu się skanowania, gdzie wtedy mógłbym wrzucić ss na to forum.
Przecież ja wiem gdzie znajdują się ss'y z gry. Ale jak ja nie grałem prze 6 dni to skąd mam wziaśc te ss. Jedynie mogą być one u osoby, która się pode mnie podszywała.
To jakas sprytna osoba musiala byc jak dostala sie do twojego komputera ;) Masz takie same 2 pierwsze "czesci" IP jak osoba "niby sie podszywajaca. Wiele osob juz mowilo ze nie ma ss'ow...
# Ip osoby o tym nicku, której robilem ss'y: 83.28.10.219
Ostatnio zmieniony przez Arturo 2009-05-08, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
ej po 1st to blednie ta skarga wyglada a po 2nd to masz troche problem i skad mamy wiedziec, czy mowisz prawde, w sumie GT pokazuje, ze gracz o nicku "qUero" gral dzisiaj i niby nie grales od 6 dni ale my tego nie wiemy czy to ty czy nie ;p
Mówiąc RAZ - skoro wiedziałeś, że ktoś się może podszyć, bylo zalatwic haslo na nick
Mówiąc DWA - na Twoim nicku ranga została podbita na wspomagaczach, nieważne czy przez Ciebie, czy kogoś innego. To samo jak na diablo - co nabijesz na czitach zostaje zablokowane i musisz zaczynac od zera.
Zmien nick, wez na niego haslo i graj pelna parą ;]
A ja powiem, że fajny dział na skargę wybrałeś. To po 1.
Po 2. skarga bez dowodów to nie skarga.
Tak właściwie to o co oskarżasz Arturo ? O spełnianie obowiązków? Nie Ty 1. "nie masz" zrobionych ss. Albo nie chcesz ich mieć.. Możesz jakoś potwierdzić swoją nieobecność ?
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum