Post numer: #1Wysłany: 2011-05-15, 19:32 Skarga na admin soczek
Nick: Soczek
Data insydentu: 15.05.2011
Gdzie się to wydarzyło: Na serwie only dust
Opis sytuacji:Dostałem bana za niby wh i admin nie zrobił mi ani screnshotow ani demka był wydażyło się to przed 5 minutemi i nie wiem co w tej sytuacji zrobić a na fps servie gram już spory kawłek i nie które osoby mnie znają że nie gram na takich pierdołach.
Ok już się nie będe tłumaczył jeśli tak uważasz a tłumaczyłem ci czemu nie rzuciłem w tedy ss szkoda będe wspominał mile wasze servery narazie trzymajcie się i pozdro
[ Dodano: 2011-05-15, 19:44 ]
Ok już się nie będe tłumaczył jeśli tak uważasz a tłumaczyłem ci czemu nie rzuciłem w tedy ss szkoda będe wspominał mile wasze servery narazie trzymajcie się i pozdro :)
Nie dostałem w tedy bana nawet bo podono nie zdożył mi dać bo wyszedłem z gry do dziecka musiałem nagle wyjść i chciałem wrzucić ss ale później nie było mnie jakiś czas na cs bo praca i żona na głowie a kiedy chciałem wrzucić okazało się że moja żona przeinstalowała całego kompa zrobiła porządki i wszystko trafiło szlak i wszedłem dzisiaj pograć i dostałem bana tak jak napisałem nawet nie zrobiony mi ss teraz ale co ja będe się tłumaczył to wszystko co mam do powiedzenia miłego i pozdrawiam
hahaha xD
żona Ci kompa przeinstalowała ? ^^ nie wystarczy sam system ?
skoro żona ci cały czas na głowie siedzi, to rzeczywiście może być problem z ss'ami.
który to szlak górski trafił ci to "wszystko" ?
chłopie grałeś wtedy odpalony na bank bo sam pisałem do Bango żeby wszedł i Ci zrobił SS
tylko wiesz niby Cię nie było na csie a potem miałeś formata kompa szkoda tylko ze w bardzo szybko po zrobieniu Ci SS wchodziłeś na serwer grać a skrinów nie dałeś
także wiesz idź pan w uj
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum