Wbiłeś na serwer i zapytałeś czemu dałem bana jakiemuś ziomkowi za to że powiedział KUR**. Dobra spoko kolejna mapa dalej mnie męczyłęś więc napisałem że miałem już wiele razy admina i nie będziesz mnie uczył! No to zacytuje twój tekst [code] Tak ja to miałem admina jak ty jeszcze kur** morde moczyłeś poje***." Tego było za wiele! Nie pozwole żeby jakiś żółtodziub mnie obrażał! Dostałeś Bana na 30 min za wulgaryzmy. Po 5 min dałem Ci ub bo zauważyłem ze chcesz wbic i pomyslalem "moze chce pogadac, pogodzic sie". Wbiles i WTEDY napisalem Ci na admin say "wkurzasz mnie juz!" po chwili znowu napisałem "nie pozwole sie obrazac" ale Ty juz skarge pisałes... SS nie ma bo all dzialo sie przez micro. Pozdro&Pocwicz jezeli niebede tolerowal Wulgaryzmów NAWET jeżeli grał by twoj stary! Bo Partyzant odrazu polecial do Ciebie sie wyplakac ze bana za wulgi dostal to kozaczyc zaczeles! Wyjdz.. Tyle odemnie
SKEEPERS pamiętasz jak w say napisales "kur.. nie idzie mi w hu...... " ja ci bana na 5 min dalem a ty pozniej wchodzisz i plujesz do mnie ze admin moze klnac i jeszcze raz takie cos to skarge napisze wiec nie wkrecaj mi tu takich rzeczy!!
Dostałem bana za to ze powiedziałem przez micr kur..... ale mam lagi przez przypadek wyrwało mi się ale tak szczerze każdy z was gra w cs a i nie zdenerwował by się jak by miał staty 1 , 5 przez lagi moim zdaniem powinno być ostrzeżenie KULTUR partyzant a nie odrazu ban a z białym się skontaktowałem po to żeby się zapytać czy możesz mi tak po prostu dać bana biały wszedł na serw i zwrócił skeepers uwagę ze tak się nie robi i skeepers zacza najerzdzac na białego to tyle z mojej strony :P pozdrawiam klan Ns I--==PartyzanT==--
powieM wprost, jako admini powinniscie sie dogadywac i pomgac sobie nawzajem a nie bluzgac na siebie na admin czacie i dawac sobie bany za to..
jesli nie umiecie sie dogadac to albo niech jeden zrezygnuje albo drugi.. albo sie przeniscie na inny serwer (przeciez mamy ich 9.)
gdzie sobie nawzajem nie bedziecie wchodzic w droge...
p.s. do skeepersa - wiesz kolego nie dziwie sie ze takie masz porywy, w koncu kibicujesz Widzewowi ... a raczej Żydzewowi ;p
(bez obrazy)
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2009-08-10, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Skeepers - po pierwsze, to jesteś adminem testowym, więc ocenka Cie czeka. Po drugie, pamiętając Twoją historię, radziłbym uważać. Po trzecie miałeś nam coś pokazać, udowodnić, a jakoś tego nie widać za bardzo, oprócz grania i adminowania na war3.
BIALA DAMA - po pierwsze to jesteś adminem testowym i Ciebie również ocenka czeka. Po drugie, kiedyś graliśmy na 4FuNie, ja na fejku i cały czas przeklinałeś, zwróciłem Ci uwagę, a Ty na to " a co nie wolno "
Obaj jesteście sobie winni, obaj jako admini testowi chcecie za bardzo wykazać się władzą, a my - starsi admini, nie lubimy takich kozaczków, co ledwo admina dostaną i już myślą, że zawładną FPSem.
Dajcie sobie po razie na znak pokoju i następnym razem przychodźcie z jakimś lepszym dowodem typu demko, lub screen.
Po co admini skaczą sobie do gardeł? Skeepers jak piszą, to wychodzi, ze ty też taki bez winy nie jesteś, bo sam do gangsty takie teksty waliłeś. Po drugie jeśli naprawdę gadaliście to do siebie przez micro i w obecności graczy to gratuluje inteligencji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum