Kampie sobie ninja dziś (11.09.2008 r.) na mapie de_dust o godzinie 14:58 jak to wiadomo ninja jest niewidzialny (chodzi o Diablo mod ofc) przebiega koło mnie jedna, druga...piata osoba nikt mnie nie widzi. Nagle biegnie sito wyskoczył bach celownik od razu na mnie i hs ... podobnie walczę z 4 kolesiami(sam ninja co jakiś czas dostaję, dobiega sito staje i nagle we mnie cała serie jak bylem skampiony a biegały tam 4 osoby. Jak tu sie nie wkurzyć?? to o co jest rasa ninja skoro przychodzi taki sito i all zabija ??
Gościu sie tłumaczy, że przecież ninje widać ... Ja mu mówię ale nie normalnie , on Ja zawsze po cieniu widzę. Jak wiadomo różne przedmioty na mapach dają cień także jak się kampi w takim miejscu to sie nie da cienia od cienia rozróżnić a sito jakoś może :)
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-12, 15:08, w całości zmieniany 1 raz
Hehehe stary, ale mnie robawiłeś - nawet jeśli ma WH czy inne gówno to nie jest sam, skoro niektórzy widzą nije nawet w ciemnym miejscu... Nakręć demko jak już ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum