Nr Użytkownika: 348 Dołączył: 13 Cze 2008 Tematy: 0 Posty: 107 Ustrzelił 1 fragów Skąd: daleko
Post numer: #1Wysłany: 2008-12-17, 16:04 Sharp....... .i.
Sharp ;]
17.12.2008
godzina 15.55
Byłem na spekcie dosłownie 15 sekund ( reconnect) dostałem kicka, gdy zapytałem sie wielkiego admina sharpa dlaczego zostalem wyrzucony to odpowiedział " cos ci nie pasuje"? ............... Oprocz mnie na spekcie siedziało jeszcze kilka osób wiec poprosiłem aby tez ich kickną a sharp na " nie placz" i mnie zbanowal.
po 1 zapytales sie "kto dal mi kicka", wtedy ja napisalem, ze ja i czy cos ci nie pasuje
po 2 nie obchodzi mnie ile siedziales na spekcie, bo kicknalem wszystkich
po 3 bana dal zielo
po 4 powtorze sie "nie placz"
EDIT.
A bana od ziela dostales chyba za "kur.. teraz kickuj spektow"
Ostatnio zmieniony przez Sharp 2008-12-17, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
No to się popisaliście drodzy admini. O graczy trzeba walczyć a nie drzeć na nich pape za byle co. Dajcie sobie po buziaku i koniec tematu. Coraz częściej zdarza się, że admini robią co chcą bo zwykły śmiertelnik im nie podskoczy, więc co im szkodzi zakozaczyć. Admin ma pomagać, a nie popisywać się i pokazywać swoją wyższość.
///Sharp
Pogrzalo ? Moim obowiazkiem jest kickowanie spektow i to robie, a Ty jak chcesz to mozesz zadac im po buziaku...
Szarp ma racje... brak kultury = ban, a jak najezdzaja na niego za wykonywanie obowiazkow i to prawidlowo to nie widze powodu do tego zeby on kogos przepraszal...
don't be silly
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum