Post numer: #1Wysłany: 2008-12-06, 09:43 Serwer <not responding> - co jest?
Co jest co wchodzę to mam, że serwer jest not responding bana dostałem na zakres czy co ?? już tam przecież nie grałem 2 miechy (Diablo mod) Mam neo próbowałem sie sam odbanować :))
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-12-06, 09:43, w całości zmieniany 1 raz
To raczej nie sprawa bana tylko najwyraźniej gdy chciałeś się podłączyć to serwer nie odpowiadał. Albo w tym czasie serwer padł, albo miałeś lagi i ping był zbyt wysoki by nawiązać połączenie z serwerem. Jeżeli miałbyś bana to dostał byś informacje przy próbie połączenia z nim że twój adres ip jest na liście banów.
Serw nie padł bo kuzyn grał wtedy na nim. A wpisując do konsoli connect i ip serwa właśnie mi sie pojawiło, że jestem na liście zbanowanych. Może ostatnio kogoś na zakres banowano i przy okazji mnie to chwyciło :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum