Nick: SaPeR
Data i godzina: kolo 18 dzisiaj
Serwer: war3
admin który nakręcił demo : nie było admina ja kręciłem
Mapa: inferno
Nazwa Dema: demo.dem
link do dema http://www.speedyshare.com/757277902.html
Otoz gralem kolo godziny 18 no i admina niestety nie bylo a mi zaczal niepasowac jeden gracz o nicku SaPeR . postanowilem wejsc na specta i troche go poogladac okazalo sie ze jego celownik nie porusza sie po ekranie normalnie . na demku mozna zauwazyc ze celownik skacze dosc ostro jakby slabsza wersja aima. wiem o istnieniu programow ktore ulatwiaja celowanie w ten sposob jesli jeszcze ktos umie z nich korzystac to prawie nie do wykrycia. osobiscie nie popieram wspomagaczy wiec prosilbym administracje o przyjrzenie sie sprawie bo ja tu widze niestety oszustwo w grze. z gory sory za krotkie demo ale wszedlem po polowie mapy a gracz na next mapie uciekl pewnie z powodu tego iz napisalem mu ze demko bedzie na forum.
pozdrawiam i dodam ze na serwie nie potrzebni sa tacy gracze ktorzy nie umia grac fair play
Odwołanie I chciał bym dowiedzieć się z jakiego powodu dosatałem bana gdyż nie mogłem znaleźć ss-ów i prosić o dobanowanie. Nigdy nie grałem na jakich kolweik czitach a gdyż na serwarach diablo dość długi czas umiem już w miare grać. Jeśli powodem jest nowa postać jaką jest pal i jej skil czyli instant hs to nie rozumiem czemu przez granie ta postacia dostaje się bana. Od razu chciał bym złożyć skarge na admina m@rco który nie umie rozpoznawać cziterów i banuje tych którzy umieją grac lepiej od niego. Z góry dziękuje i pozdrawiam ; )
nie wiem o czym Ty czlowieku piszesz ... przeczytaj sobie temat i zauwaz ze to ja zlozylem skarge na Ciebie nagrywajac demko. nie jestem adminem a graczem , ktory tez pilnuje porzadku na serwie. A tak poza tym z sensu Twojej wypowiedzi przychodzi mi na mysl jedna rzecz ze poziom Twojej inteligencji wskazuje na rozwoj 10latka bo nic nie mozna zrozumiec o czym Ty piszesz. Prosze o wypowiedzi reszty graczy/adminow bo temat dosc dlugo stoi a decyzja raczej powinna zapasc. ( moja i poprzednikow wskazuje na wspomagacz)
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
paradeis jeśli uważasz ,że ja mam jakieś czity to lepiej spójrz jak sam grasz.
a tak poza Tym to zawsze grałem na Diablo modzie a to ,ze ostatnio dostałem bana za sam nie wiem co a ss-ów nie znalazłem to już co innego. Wygląda na to ,że bede musiał w steam zainwestować bo na non-steam grają same botki co u każdego jak nie aima to wh albo softa widzą.
// Ali
Nom,zainwestuj w steam,bo jak tam dostaniesz banika to masz już święty,anielski...
Akurat Ty wyglądasz mi na pożądnego gracza który umie grać i jako admin też jesteś spoko ale nie moge ogarnąć m@arco i tych ss-ów które mi podobno strzelił i których do tej pory nie znalazłem i nie wiem za co mam tego permamenta. Poprostu troche mnie wkużyło to ,że taki niedośwaidczony gracz jak m@rco dał mi permamenta. I widać ,że chyba zwątpił albo w ogóle nie udziela się na tym forum no i ma adma .
[ Dodano: 2009-10-06, 09:49 ]
Nick Admina :m@rco
Data incydentu : końcówka września
Gdzie to się wydarzyło ? :Diablo mod
Opis sytuacji : ban permamentny za nie wiem co
Dowody (screen albo film) : nie posiadam
[ Dodano: 2009-10-06, 09:51 ]
Kafelo Ty jesteś ziom jak byś mógł to byś mi wysłał link gdzie mógł bym się odwołać od bana bo na forum piasłąem i do head admina no i nie wiem czy mam tego permamenta jeszcze czy już nie. Albo jakiś link gdzie jest cokolwiek napisane o moim banie albo jakieś ss-y czy coś takiego.
Ostatecznie prosilbym administracje o werdykt co do bana dla owego gracza o nicku SaPeR . niepotrzebnie jest spamowany temat tylko ... A co do samej wypowiedzi marcina sie odniose. nie wiem po co dzieciaku grasz na non steam skoro Twoim zdaniem same boty tu graja?Oczywiscie to Ty robisz z siebie przyslowiowego bota grajac na wspomagaczach . A teraz powiem Ci tyle lec do rodzicow po kase na steam i graj ile wlezie bo tam graja same pro elo hajty no i oczywiscie nie wroze Ci dlugiej gry na czitach na koncie steam... Pozdro
P.s jeszcze raz prosze o werdykt i close temat
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum