Post numer: #1Wysłany: 2010-01-02, 19:08 Rocky skarga
Nick Admina : Rocky
Data incydentu : 02.01.2010 / 19:00
Gdzie to się wydarzyło ? : bf2, OFFICE
Opis sytuacji : rocky daje mi kicka przez co nie otrzymuje zlotego medalu gry wracam i pytam za co kick, to coś odpisuje mi za gówno i za twarz. A więc po 1 brak kultury = ban, a zresztą w ogóle taka odzywka nie do mnie kozaczku do mamy i kolegów tak możesz mówić od razu przypominam 3 razy złamanie regulaminu = perm, po 2 chce wiedzieć za co dostałem kicka, po 3 mam skreen z zapisem za twarz, bo oczywiście bindy na bf2 mi nie działają i 1 snapshot mi nie wszedł, ale to można zobaczyć w logach bardzo dokładnie. I proszę by ktoś zobaczył właśnie te logi.
Dowody (screen albo film) : srr ims nie działa
http://www.sendspace.pl/f...26152502a819bf7
Byłem przy tym i według mnie Rocky powinien ponieść jakieś konsekwencje.
Nie może tak być ,że Rocky w prywatnym "konflikcie" z Ciskiem nadużywa @ , i jescze te odzywki ...
____________________ Gość nie moge ci pomóc ..
Jestem KONIEM !!
Co znaczy spamowanie smokami wytłumacz mi?
( a co do tego linku napisałeś, że gram tam 10 czy 20 , a nie wiesz po prostu trzymaj twarzyczkę zaklejoną jeśli nie masz o czymś pojęcia)
Nie unoś się tak. Każdy ma prawo do wyrażania własnych, subiektywnych wniosków, i miał prawo założyć taki temat z ankietą. Tak samo Cisek nie może mścić się w jakiś sposób, bo dałeś nie. Jakby ja brał osobiście to, że nie udało mi się wywalić italy z mapcycle FFA jakiś czas temu, co uważam za swoją osobistą klęske, to bym był skłócony z 3/4 forum i vH@.
Skończcie wszelkie idiotyczne konflikty, bo to już śmieszne się robi.
Rocky nie podoba mnie się to :
Cytat:
Dobrze dajcie mi kare, bo tego nie zniose
Nie łatwiej było napisać : "Przepraszam, moja wina, przyznaje się do błędu. Kierowały mną emocje"?
Zamknijcie ten temat, póki jeszcze bluzgowni nie ma.
Cytat:
I po co to .. chcesz się przed kimś popisać ?? czy nie wystarczyło napisać przepraszam i koniec tematu
I po co to .. chcesz się przed kimś popisać ?? czy nie wystarczyło odłożyć na bok emocje, bo temat jest już chyba zamknięty, a ty chcesz go wałkować i prowokować do dalszej "dyskusji"
Ja widzę, że Ciebie to ciągle śmieszy, a mnie nie, bo ty sobie myślisz, że napiszesz to i jest OK ? Co przyjdzie vH@ i napisze nie dobry rocky nie rób tak ?
Lubie Rockiego za zaangarzowanie i wykonywanie zawsze sumiennie swoich dzialan. Juz nie raz pisal do mnie na gadu przed czyms co zrobil aby sie upewnic czy moze i czy powinien.
Wiesz dobrze Rocky ze potepiam takie zachowanie i jak ja jestem to o dziwo nie ma takich sytuacji. Tak jakby gracze i admini mnie sie bali, bo wiedza ze daje dlugie bany.
Rocky mial prawo upomniec gracza, a ze upomnial tylko kickiem to dobrze i calkowicie popieram ze to zrobil ale od razu pisac takie rzeczy ? Czy to odpowiednie ? dorosle ? Mam nadzieje ze zrozumiales po postach poprzednikow swoj blad i on sie niepowtorzy. A Cisku jeden zloty medal +/- to nic wielkiego mozna miec ich setki.
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum