Czy mogę się dowiedzieć za które słowo lub zdanie dostałem warna :) Bardzo mnie to interesuje. To, że napisałem przeprosiny do maxi kinga jest obraźliwe o.O coś nowego.
Chcę to wiedzieć by więcej nie popełnić tego błędu !
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2009-06-29, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
to byl spam durnym tematem
15 lat masz a do mnie dziecko
"takie cos" to do kolegow Misiu
A bartus sobie ostatnio za duzo pozwala, panoszy sie i warnuje mnie juz 2 raz bez powodu szczerze mowiac, niech robi tak dalej, vip mnie warnuje no nie wierze xD
Po 1 bylo w offtopic, a w przyczynie napisane OBRAZA ADMINA sorry, ale gdzie ?Po 2 co mnie obchodzi kto Cie warnuje ?. Po 3 to, że mam 15 lat nic nie ma do rzeczy, bo ty raczej na ten poziom długo nie wejdziesz
btw. Jeśli warn jest za słowo 0, bo coś takiego tam 3^K pisał to pokażcie mi gdzie ja napisałem słowo, że ktoś jest zerem ^^
//
TO były przeprosiny do maxi kinga :) Czy przeprosiny to mały poziom ? :(
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2009-06-29, 11:45, w całości zmieniany 3 razy
No Twoj poziom to rewelacja nie ma co, szczegolnie pokazales to w temacie DIR MAXI KING... I przestan juz zakladac te bezsensowne tematy bo ani to madre ani szmieszne, zygac sie chce tylko.
Nikt nie widzial jakie te przeprosiny byly hmmm... ironiczne? :>
Musieliscie az z tym na forum przyleciec zeby wszystkim pokazac co to nie Wy,
Chcieliscie byc fajni a wyszlo jak zwykle... :>
Close ten syf...
Ostatnio zmieniony przez hazeee 2009-06-29, 12:00, w całości zmieniany 2 razy
Panowie proszę Was... :)
Dajcie sobie po razie albo buziaka na zgode i koniec!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DO MAXIEGO I @
Przepraszam Cię mam nadzieję, że tak mogę. Zachowałem się źle wobec Ciebie robiąc ten ten temat o którym tu mowa. I źle mówiąc, że jesteś niedorozwinięty czy coś tam. Mam nadzieję, że chociaż to przyjmiesz. Po prostu naprawdę się zdenerwowałem jak wychodzisz z serwera podczas gry, bo to trochę nietaktowne, ale nie o tym mowa. 3^k ma rację jesli coś miałem mogłem to załatwiać prywatnie. Więc ode mnie przepraszam i obiecuje, że nic podobnego pod twoim adresem już tu (z mojej strony) się nigdy nie pojawi. Resztę administracji jak i zwykłych userów również przepraszam, że musieli być w to poniekąd prze ze mnie wplątani. Hazeee też masz rację mój poziom jest faktycznie niski. Mam nadzieję, że zrozumieliście to co napisałem. Przepraszam.
Przeprosiny są szczere.
@bardzo szczere ...
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum