Post numer: #1Wysłany: 2009-07-20, 15:40 P@W3(L) oraz totalna olewka
Nick Gracza : P@W3(L)
Data incydentu : dziś tj. 20 lipca br.
Gdzie to się wydarzyło ? : WAR3
Opis sytuacji : Może opisze to tak - wchodzę na WAR3 i zaczynam grać , w pewnym momencie dostałem takiego HS że od razy pomyślałem WH ( oczywiście przez ścianę), myślę sobie że zaraz ban poleci bo od razu powiem że na serwerze było aż dwóch adm. Niestety moje rozczarowanie było tak wielkie jak niechęć w/w @ do wykonywania swoich obowiązków . Dany gracz z WH&AIM smigał sobie jakby nigdy nic jeszcze ponad godzinę może póltorej . Nie wymienię nicków tych admów ze wzg na to że może jeśli to przeczytają to może się ogarną i następnym razem postarają robić to co do nich należy.
Dowody (screen albo film) : http://www.sendspace.pl/f...12b1ec012f3db05
demo na którym widać tak wh i aim'a że nawet 5 letnie dziecko by bana dało :/ (oraz ss z ip sprawcy) {PoZdRo}
Zaofftopuje tutaj bo na FFA jest to samo, pisze niektorym @ (ktorych nickow sie nie wymawia) na @sayu ze ten i ten podejrzany a oni dalej graja maja w dupie bo staty 10-5 to zyciowke graja i olewka. Oddajcie mi flagi w weekend siedzialem po 11h z tego po 5 h na specu i krecilem te demka zamiast ss zrobic i z glowy...................................................................................
Tylko testy wykonuja obowiazki na serwerze jak trzeba a chyba powinno byc odwrotnie.
Tylko testy wykonuja obowiazki na serwerze jak trzeba a chyba powinno byc odwrotnie.
no wiesz co pred? :( ja tam staram się jak najlepiej nie lekceważe takich informacji, nawet jak ktoś napisze na zwykłym say'u, że ktoś tam ma wh cz innego aim'a to poświęcam mu tą chwilkę na sprawdzenie, jak wydaje się podejrzany to bedę siedział na spec aż będe pewny. Jeśli była sytuacja, że zingnorowałem coś takiego to albo dlatego, że tego gracza już sprawdziłem, bądź sprawdzam lub dlatego, że nie zauwżyłem poprostu, ale w takich sytuacjach z reguły gracze piszą po kilka razy. Wybaczcie jastrząb ze mnie żaden, nie widzę wszystkiego.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum