Post numer: #1Wysłany: 2009-07-24, 18:31 Puszczanie muzy na servie
czesc wlasnie dostalem bana za puszczanie muzy na servie (fajnie co nie?) i wiekszosc osob sie na to nie skarżyla byl nawet 1 admin i nic mi na ten temat nie mowil wiec sadze ze lepiejby bylo zeby (oczywiscie za zgoda admina) mozna bylo puscic muzyczke w przerwie w ten sposob cs stanie sie bardziej atrakcyjniejszy i bedzie sie lepiej grac.
pamietam to ale i tak jesli innym graczom jak poly czy ty to nie przeszkadza to czemu by nie wyznaczyc kilku osob ktore moga to robic dobrzeby bylo przeglosowac te kwestie
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Jesli admin pozwoili i gracze to czemu nie? Czasem to fajny sposób na rozluźnienie atmosfery panującej na serwerze. Sam czasem puszczam na FFA w nocy "Kanikuły", "Kaczuchy" czy "Jesteś Szalona" i mamy z tego beke.
Ninja też się odezwał. Sam spiewa "Fantazja, Fantazja, bo Fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego".
no dokladnie .. najwazniejsza to jest zgoda admina ... :) chociaz tutaj sporo zalezy raczej od jego humoru czy focha :P
jak hazeee zapodaje muzyka nie mam nic przeciwko .. jak Dantus gra muzyka tez nie czepiam sie bo to wszystko jest wsrod znajomych ludzikow ... a zwale to mam dopiero jak Dantus jest sam na mapie ze swojego teamu i "zawsze" spiewa 4 piosenki :D;p heheheh i zadnej nie konczy :D;p !! <hs> :D;p
peace :) !!
____________________ There is no fate , but what we make !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum