Post numer: #1Wysłany: 2008-12-09, 15:17 Prosze o wyjasnienie
Czy moge wiedziec za co bana dostalem ??? Bo na de_inferno niemam pojecia z jakiej przyczyny właśnie go dostałem ,moze przez przypadek admin mi go dal . Moge was prosic o wyjasnienie tej sprawy ( a co do cheatów ja ich nie uzywam , a jezeli jakiemus adminowi sie to uzbzduralo niech zapyta sie jakiegokolwiek gracza na ffa bo tam wiedza ze nie oszukuje.)
Niemam pojecia o co wam chodzi , patrczcie to bylo tak. Biegne z respa tt na de inferno przebiegam pod takim mostkiem potem zas zabijam jednego ct i wrzucam do okna he no i wtym momencie dostaje bana ........
Dobrze ale ja chyba lepiej wiem czy czituje I wam mowie ze nie jeszce nigdy nnie uywalem czitow!! i nie zamierzam . Ale jesli to nie rozwiaze sie samo bede musial niestety skonczyc z tym serverem bo tak nie moze byc ze uczciwi gracze sa banowani a oszukujacy pewnie teraz lataja i sa zadowoleni. Niewiem ale wiele osob z ffa wprost na mnie nalega zebym skladal podanie o admina wiec chyba jednak rzeczywiscie jestem czysty , bo gdyby bylo inaczej nie mial bym poparcia wsrod graczy. A jezeli nie wierzysz mi w to co pisze zapytaj sie ziela on przy jednej takiej mojej rozmowie z graczami byl i to widzial wiec moze podtwierdzic.
Yhm, co do tego, no tak, gracze pytali sie daba czemy nie zloży podania, ale w sumie to nie ma nic do rzeczy.
apropo, był wczoraj jakis typek , cos tam gadał ze jakby jakis admin widzial jak dAb czitował przedwczoraj to cos tam, myślę że skoro ip sie nie zgadzaja to moze ktos sie podszywa bo dAba?
Bo to nie ja ale admin nie chce przyznac sie do bledu ktory niestety popelnil , szczerze powiem ze moj kuzyn o nikcu Rosi[x] tez dostal bana lecz wtedy pomylkil sie malakas , chyba wtedy dostal on bana za wh ale on mial poprostu 16bit nie wh lecz takie cos mozna pomylic ale tej mojej sytuacji totalnie nie rozumiem.
Powiem wam ze jakis czas temu ok. miesiaca pewien gracz podszywal sie pode mnie , niewiem kto ale tak. A co do ss nie bede nic wrzucal gdyz nie oszukiwalem i niemam zamiaru .Zielo tamten gosc co mowil ze mam czity dlatego tak mowil bo dostal banie przez skrzynie na indi i mowil ze wh mam . A to czysty fart.
dAb, admin żadnego błędu nie popełnił, grał gracz o takim nicku jak twój na czitach, jest demko,
a jeśli masz screeny na kompie i ich tutaj nie wrzucisz, to my nie mamy o czym rozmawiać...
____________________ Znacie kill3ra ? każdy go zna! on bardzo fajne balony ma
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum