Nr Użytkownika: 2656 Wiek: 23 Dołączył: 31 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 5 Skąd: Zielona Góra
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-01, 21:50 PROSZE ADMINA ADMINOW:P O UBBANA WSZYSTKO OPISZE
Witam Tu Piotrek nick A Z A Z E L gralem na serwerze FPSproject.com [FFA2][BF2] 193.33.177.32:27036 prawdopodobnie :D Dj bango byl adminem zalozyl mi SS bo gadlem z nim na gg juz po banie gdzie gralem i zawsze bylo ok poki moj mlodszy brat ktory nieraz gral bo dawalem mu nie dostal bana .... nie bylo mnie przy tym ale mlody twierdzil i sie przysiagal ze nie czitowal ;/ ( nie wiem czy wierzyc mu ) ( szukalem plikow Vh itd na kompie i w Cs nie bylo )ale on by pwiedzial bo jak to maly by dostal od starszego braciszka nie ;D .. ale to juz maly problem chodzi o to ze jak dostalem bana a na dotatek mlody mi cos napieszal i wyRZUCIŁEM CS z kompa i znow zainstalowalem okazalo sie jak napisalem do Dj Bango ze prosze o Unbana on mowi mi o SS tlumaczy mi co to jest i jak i ze mma to wrzucic na serwer gdzie szukalem i nie posiadam tego juz gdyz wgralem nowego CS ;/ Prosze o Unbana mozecie mi zalozyc na rok nawet SS :) i moge je wrzucac co dzien ale ten serw byl the best jak cos pisac gg 9410608 A Z A Z E L
nie chce innego ;/ a format czy instalowanie to nie moja wina kur;/ jak mi powiedzial ze mam SS jakies jak nawet nie wiemdzialem co to jest i nada l do konca nie wiem to juz bylo po fakcie ;/ nie moze mi tego zalozyc znow:>?? na stale nawet nie wiem kurdeee;/
[ Dodano: 2009-06-01, 22:09 ]
i nie mam zalu i pretensji do Ciebie DJ Bagno robisz to co musisz robic i dobrze dbasz o serwer zeby nie bylo czitow no nic czekam na dalsze info ....
nie moze mi tego zalozyc znow:>?? na stale nawet nie wiem kurdeee;/
No to masz na stałe i masz bana
SS czyli ScreenShots są to screeny/obrazki z Twojej gry, w tym momencie kiedy robi je admin. Czyli musisz dać te konkretne obrazki, które zostały zrobione w celu sprawdzenia czy nie masz WH. Bez Screenów nie ma unbana
acha czyli bez tych pierdzielonych obrazkow nie bede mial UNBANA ;/ to lipa na maxa ;/ a nie moge dostac unbana teraz zalozy mi ktos SS i ja bede mu wysylac tysiace nawet tych obrazkow:>?? co dzien np az pozna sie na tym ze nie mam zadnych czitow??
z tego co ja wiem to masz je w folderze Cstrike albo w cstrike_polish
i reinstal Cs nie ma tu nic do gadania poniewarz usówaja sie wtedy tylko podstawowe pliki
czyli te SS (obrazki nadal masz) jezeli naprawde twój brat nie grał na zadnych dopalaczach to bEdzie UnBan
Tylko poszukaj DOBRZE
ale jak wlacze i bym gral to te zdjecia fotk SS czy cos beda robic zdjecia moich czitow nie :>?/ nie iwem jak to dziala naprawde nie czituje ;/ dajcie mi Unbana zaluzcie SS czy jakies anti czity dajcie i moge grac:>??? nie wiem jak to zrobic ;/ teraz po facie dupa blada ale myslcie pozdroooo
[ Dodano: 2009-06-01, 22:32 ]
oki juz szukam tylko ze instal byl na innym dysku no ale szukam ok ok maly gnojek chyba nie klamie nie znalalzem nic na kompie .... zaloze mu oddzielny profil na kompie czy cos;) .. zw szukam juz wiem wiem gdzie Dj bango mi mowil ok
Już mu o tym mówiłem Cybuch, ale on usunął chyba cały folderz cs, a nie przez dodaj/usuń czy reinstal cs, gdzie usuwają się tylko te standardowe pliki.
Wychodzi na to, że miałeś robione ss 2 razy, raz ja Ci robiłem i raz Arturo.
Postaw się na naszym miejscu, jeden z adminów robi Ci ss-y żeby sprawdzić czy masz czity bo było takie podejrzenie, jak przystało na porządnego gracza powinieneś te ss-y wrzucić na forum. Wbijasz na forum i mówisz że to grał Twój brat a nie Ty i że wyrzuciłeś CSa po czym od nowa zainstalowałeś. Takie argumenty nas nie przekonują ponieważ nie masz dowodów które potwierdziłyby to co mówisz. Z naszej perspektywy wygląda to na bajkę wymyśloną po to by wykręcić się od bana.
Ostatnio zmieniony przez Wiecej Farta 2009-06-01, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
no bez kitu tak wychodzi no ;/ i to 2ch robilo SS ja pierdziele szkoda .... no nic jeszcze raz szukalem i nic nawet juz na GG powiedziano mi jakie to maja byc zdjecia mniej wiecej i nic naprzyklad de_train0000, de_train0001, de_train0002, de_train0003, i nic nie mam ;/ lipa ze tak sie stalo ale was rozumiem i podziela wasze opinie ( stawiam sie na wasze miejsce no nic dzieki za pomoc i do zobaczenia moze na innych serwerach czy cos Dzieki pzdro A Z A Z E L
Człowieku! Ty zamiast grać w csa to jć do szkoły i nałucz siem pisać po polskiemu! Ortografja nie gryźe.
Tak jak zawsze
Nie ma SS=nie ma UB.
Pozdro.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum