Nr Użytkownika: 3311 Dołączył: 28 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 16 Skąd: Nie Pamiętam;(
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-21, 02:44 Prośba o UnBana
Nick: Jo[K]e[R]
Serwer: DR
Data: Nie Pamietam
Godzina : Nie Pamietam
Kto ukarał : Anon
Sposób kary : ban
Czas kary :perm
Mapa : Nie Pamietam..
Powód kary : Za to ze powiedzailem znam fajniejszą sieć serverów czy cus takiego "Moja siec" zeby go troszku w kurzyć ... ;SS wiedzialem ze bana dostane ale nie powinien dawać perma.. Ogar ;P , bana dostalem dawno temu ;>
Z tego co widzę to w bnsach nie ma twojego nicku
Chyba, że na innym nicku dostałeś perma, a teraz nie pamiętasz, jak większości . .
Co może oznaczać, że dostałeś bana na psl
Sprawdź jeszcze raz, czy możesz wbić na serwer
ps: Poczekajmy i niech się AnonShogun wypowie
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
A więc tak dostałeś bana za gadanie że masz nas wszystkich w dupie plus reklame plus wypowiedzi na forum niezbyt przyjazne a że dostawałeś juz wcześniej bany, powyżej regulaminowych trzech, to mieliśmy prawo ci dać bana tylko szkoda że ja ci go niedalem!!!!!
Unbana nie będzie (mam taką nadzieje).
Papatki poćwicz i idź na swoją lepszą sieć serwerów.!!
Otóż nie prawda co wy Mówicie o mnie bo...
NOOOO napewno nie powiedzialem ze mam na to wyje**e... OGAR!.!
Powiedz cos w tym stylu " Mam Wlasna Siec i mi sie bardziej podoba costam moja czy jakus tak i i przed tym jeszcze kiknelem bina "v" a tam mialem www.Ti,,,,,.pl i ten sie wkr*** i dal mi bana za to co powiedzialem" a wczesniej przeprosilem za tego binda i ten nie patrzac co chcialem powiedziec dal mi bana "PERM"..
Joker to jak niby masz lepsza siec serwerów to po co Ci na tej unban ?? Czemu sobie na tamtej nie pograsz .
Pozatym admini maja tutaj racje i chyba by kazdy Cie zbanował na swoim serwerze jesli bys robił zła reklamę danego serwera / sieci serwerów . Pozatym jak juz prosisz o unban to sie chociaz przyznaj do błędu i przepros ;)
Gdybyś wykazał odrobinę honoru , PRZYZNAŁ się byłbym za unbanem.. ostatnią szansą, wiem mam wpadki zdążają mi się błędy ale to mój pierwszy admin...
pamiętasz powód? Wyje... Masz na sieć my na ciebie! wyjdź zamknij przeglądarke i zastanów sie PO CO WKRĘCASZ?
I te sapy to do chmiela ... dostałeś perma od niego!
Nie wiem moze dac ci ta ostatnią szanse? nie wiem powiedzmy ze jestem za ostatnia szansą!
Ostatnio zmieniony przez Anon 2009-08-28, 20:02, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum