Nr Użytkownika: 449 Dołączył: 30 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 1 Skąd: Miasta
Post numer: #1Wysłany: 2008-08-30, 21:26 prośba [DtR]Fristajlo[DtR]
Twój nick w grze : [DtR]Fristajlo[DtR]
Kto ukarał : Fearo
Sposób kary : Ban Perm
Czas kary : 4ever
Mapa : de_dust
Godzina : ok. 20
Data : 2008-08-30
Powód kary : Multihack
Treść odwołania :
Zaczęło się od tego że looknąłem filmik na maxiorze spara mYm, komentarze do tego filmuy były jednakowe : "Wh;Czity-itp"-skusiło mnie to i kliknąłem w link na poście (kolesia który mówił że oni tego używają).Włączyłem CS'a i grałem na WH (nie miałem multihacka).Przynaje sie głupi zrobiłem i tego żałuję, wogule po chlere ten syf rozpakowalem... to był mój 1 czit wiec dostałem Bana Perma od Fearo,te demka to potwierdzaja i to faktycznie ja grałem.Bardzo prosił o unbana,już nie będe czitował i łudził sie że będe grał jak kolesie z mYm'u.Żałuje że to wogule obejrzałem... Już nie zainstaluje czita.Proszę o unbana, jeżeli go nie dostane-trodno pogodze sie z tym.Proszę o wypowiedzi adminów.Pierwszy raz dostałem bana.Za kłopot przepraszam.
[DtR]Fristajlo[DtR]
Ostatnio zmieniony przez fristajlo 2008-08-30, 21:30, w całości zmieniany 2 razy
zacznijmy od tego, ze ja nie mam admina na serwerze diablo i to nie ja "ukaralem", a Lock. Ja jedynie nagralem demko jak chamsko czitowales co bylo(uwierz mi, bardzow widoczne) i poprosilem locka o zbanowanie.
Poza tym na demku ewidetnie widac, ze masz korekte w celowaniu inaczej mowiac aimbota, a aim w parze z wh po czesci tworzy juz multihacka.
Jako zwykly user nie mam mozliwosci sprawdzenia ip aby pozniej wykluczyc ewentualnie nieprawidlowosci czy to ty grales, czy nie. Dlatego zadawalem te pytania bo zawsze kojarzylem cie z dzieckiem ktory wydzieral sie do micro, a o dziwo [dtr]fristajlo nic nie mowil, ale skoro sam sie przyznales....
Na przyszlosc grajac na innym serwerze pomyslisz dwa razy zanim takie cos wlaczysz.
Btw. rozwalily mnie na lopatki twoje teksty "Bsk to teraz gramy spara?"
#Maxi Al Bundy gniecie ^^
P.S Impreza byla beznadziejna :/ Tak wiec mam ch** zakonczenie wakacji
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-08-31, 01:31, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum