Nr Użytkownika: 1757 Dołączył: 08 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 23 Skąd: mam wiedziec?
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-08, 22:50 Propozycja
Moja pierwsza propozycja to: stwórzcie nowy dział na forum o nazwie "Skargi" lub coś takiego bo nawet nie mam gdzie napisać. Jakiś admin Sorrand (czy coś takiego) banuje mnie za to że zwróciłem uwagę jakiemuś botowi który ciągle kupował tarcze. Nie użyłem żadnych przekleństw, napisałem tylko coś w stylu "nie kupuj bocie tarczy bo psujesz rozgrywkę innym". W/w admin napisał do mnie "poYar jeszcze słowo", wiec odpowiedziałem 'i?" w odpowiedzi dostałem banna... Możecie sprawdzić to w logach o ile takie macie. Jeśli nie macie, to jest to moja druga propozycja. Kolejna zaś to restrykcja na zakup tarczy. Po co jakieś boty mają psuć grę innym? Jeśli uważacie inaczej, i według was tarcza to urozmaicenie gry to nie potrzebnie się tu produkuje. Pzdr.
Nie nie chce, tylko jeżeli grałem na TP to logicznym jest że szukam działu w subforum Serwera TP... Tak, jest zabroniona nie tylko w ligach ale i na serwerach normalnych.
Ech bylem przy tej akcji .... Dobra dodam jeszcze ja cos. Najlepiej bylo by jak byscie zrobili ze nie mozna kupic : Tarczy i Dwie autokampy z TT i CT.Ale to tylko na TP. Bedzie najlepiej wtedy ;] Fajniej sie gra . ;]
Nauczicie sie ludzie ze bez dowodow gowno mozecie? ktorys raz z rzedu pisze teraz juz musialem napisac to normalnie bo niektorzy sie nie domyslali...
w logach kopac sie nam nie chce bo to za duzo roboty... nie prosciej zrobic ss z konsola?
skladasz skarge musisz miec dowody bez dowodow zadna skarga w normalnym swiecie nie ma szans na jakikolwiek skutek...
co do tarczy i autokamp po to zostaly zrobione zeby ich uzywac ale jezeli bedzie wiecej glosow o restrykcje tych broni mozna cos podzialac
Moja pierwsza propozycja to: stwórzcie nowy dział na forum o nazwie "Skargi" lub coś takiego bo nawet nie mam gdzie napisać. Jakiś admin Sorrand (czy coś takiego) banuje mnie za to że zwróciłem uwagę jakiemuś botowi który ciągle kupował tarcze. Nie użyłem żadnych przekleństw, napisałem tylko coś w stylu "nie kupuj bocie tarczy bo psujesz rozgrywkę innym". W/w admin napisał do mnie "poYar jeszcze słowo", wiec odpowiedziałem 'i?" w odpowiedzi dostałem banna... Możecie sprawdzić to w logach o ile takie macie. Jeśli nie macie, to jest to moja druga propozycja. Kolejna zaś to restrykcja na zakup tarczy. Po co jakieś boty mają psuć grę innym? Jeśli uważacie inaczej, i według was tarcza to urozmaicenie gry to nie potrzebnie się tu produkuje. Pzdr.
zalll mi ciebie
po 1 tarcze sa nie zablokowane wiec moze Każdy gracz kupować
po 2 zaczełes jechac go od botow napisalm do ciebie "jeszcze slowo"
po 3 odpisales "i?"
po 4 Ban na 5min za obraze Gracza
po 5 mamy logi jak chcesz moze sprawdzic :)
po 6 pyskatych Gracz nie chcemy na Tp
Myslisz ze kim jestes na serwie Bogiem bedziesz mi tu burdel wprowadzal ??
//Krystyna
Ludzie normalnie swieto. Sorrand na tyle zdan nie uzyl ani jednego wykrzyknika. ^^
dokładnie, odpisałem "i?" a ty mi dałeś za to bana. Od kiedy tarcza to broń? Można nią zabić? Bo jakoś nie wydaje mi się... Dajcie restrykcje na Tarcze, autokampa możne zostać.. i tak awp>autokampa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum