Post numer: #1Wysłany: 2009-03-23, 16:10 Ponowny ban ....
Dostałem bana na serwie ggdm (kiedyś było to samo ) Po prostu grałem na tym serwie kilka dni temu . Potem wszyłem z niego bo musiałem zejść z kompa potem chcę znowu wejść na tego serwa , ale nie wyświetla mi się , ze on , więc patrzę na stronkę , jest on . W konsoli wpisuję connect ip serwa gg i pisze "You are banner from this serwer" :( Mam neta osiedlowego więc to pewnie dlatego . Prosze o pomoc :(
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
jesli nie ma dowodow na jego czity nalezy mu sie unban to nie jego wina za ma wewnetrzne ip i dzieli neta z innymi...
*Nice napisał/a:
7up napisał/a:
wniosek z tego - zmien neta
może lepiej niech się przeprowadzi ?
głupie komentarze zachowaj dla siebie.
słuszny wniosek;] nie kazdy ma fundusze na zmiany neta a co wieciej mozliwosci na jego zmiane... tak jakbys powiedzial wyprowadz sie z domu jak ci rodzice nie pasuja oO
2 sprawa moglbys napisac kiedy ost raz grales i kiedy chhciales ponownie zagrac...
no to teraz problem masz bo jakbys napisal to od razu moze bysmy unbana dali ze wzgledu na brak dowodow ale jak odwlekales sprawe to mozemy stwierdzic ze dostales ss i po prostu uciekles a teraz wrociles z nadzieja ze o tobie zapomnielismy...
w tym wypadku zacytuje romana
"Mysle ze autor tematu i tak nic nie wskóra... Jedyne wyjscie to natluc kumpli
Przynajmniej rozgoryczenie zniknie "
takie moje zdanie
Ehh... Miałem to zgłosić wcześniej ale zapominałem . Na pewno nie uciekałem . Po prostu ten serwer nie był mi tak bardzo potrzebny bo grałem na innych . Teraz są off i nie mam gdzie grać ... Nie wiem jak to wam udowodnić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum