Jesli chodzi o to konto codename to tlumaczylem ze to nie ja zalozylem to konto tylko napewno ktos inny, tak jak grzmotek napisal ja jestem z Torunia on z BP. Przeciez nie kazdy zaklada konto o takiej nazwie jaki ma nick w grze.
3^k te "bajki" to jest prawda ;]
Ostatnio zmieniony przez CeNzUrA~~ 2008-12-21, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
kazałem mu się zalogować na konto codename..
powiedział, że nie pamięta hasła..
kazałem mu wpisać maila.. powiedział, że nie pasuje..
spytałem go z jakiego jest miasta.. powiedział, że z Torunia.. a Codename jest z BP
I jeszcze inne Nr gg Na obydwu kontach się rożni
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2008-12-22, 11:33, w całości zmieniany 2 razy
Codename, kolega z bialej, ma konto na forum : Codename, ale juz dawno nie gral na serwie, tym bardziej na diablo!
skoro cenzura gra pod nickiem codename, jako pierwszy no to chyba nic sie nie stanie wielkiego skoro ten z bialej i tak tam nie gra (na diablo grał zielo przez male o, no i co, on nie moze grac bo ja mam taki nick??)
nie wnikam w dalsze konflikty wynikłe z tej dyskusji i wczesniejszych tylko chcialem wyjasnic sprawe z nickami!
nie chodzi o gre pod czims nickiem ale raczej pod przywlaszczenie sobie czyjegos lv:] jesli Codename z BP nabil ten lv co jest teraz a on wszedl juz i gral na gotowym to powinien byc ban:] ale i tak sie nie dowiemy kto ile gral i jaki lv nabil... chociaz ja po tym jak krecil stracilem zaufanie do niego i nie bardzo mu wierze;]
tyle z mojej strony kto banowal niech sie wypowie ew. unbanie, chyba ze na serwio ma pozolenie od anr to temat close
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum