Post numer: #1Wysłany: 2009-08-31, 20:40 PONIEKAD skarga, a raczej pytanie | Avro
Nick Admina : Avro
Data incydentu : 31.09.09 / 20:30~
Gdzie to się wydarzyło ? : JB mapa nie wiem,ale to nie ma znaczenia
Opis sytuacji : Gram sobie na JB w Ct i dzieci plączą, że free kille daje. Po czym dostaje bana na 30minut no nie mnie to osłabia..Dajecie bana, bo jakiś Lozackkk płacze na serwerze, bo nie umie grać ? echh..Wyjaśnijcie mi to jakoś !
Dowody (screen albo film) : nie ma, bo jakie ?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Dowód na to że był ban :
Z tego co wywnioskowałem to dzieci pr0 elo ns gejming płakały że był free kill to Ty zbanowałeś Ciska bez żadnych dowodów na to że tak robił. Czyli wychodzi na to że banujesz bezpodstawnie i bez uprzedniego sprawdzenia że tak robi. Porównując na FFA ludzie płaczą że ktoś ma wh a ja mu daje bana bez ss-ów i demka, może trochę za duża różnica w "wielkości" sprawy ale o to samo chodzi - ban bez "dowodów".
Sorry że trochę dziwnie to napisałem ale z ziomkami żegnaliśmy wakacje.
SMG ty wczytałeś się w temat? Jakie on może mieć dowody? Avro po prostu uległ presji a grając na JailBreak zauważyłem, że dzieci płaczą z tymi free killami, a admini jak ktoś obraża nie robią sobie z tego nic, tylko się śmieją. Nie wskazuję palcem, ale to i tak moja taka osobista wycieczka poza temat. Na przyszłość więcej ogaru tam
Dawałem free kille bo się mapa zmieniała, a to co innego :)
Weź 15 osób mi pisało na admin say że free killujesz to uznałem że jak tyle osób mówi to mają racje.
Weź 15 osób mi pisało na admin say że free killujesz to uznałem że jak tyle osób mówi to mają racje.
A założe się że 12/15 tych osób nie widziało tej sytuacji a tak puakali bo sobie z Ciskiem rady nie dawali tak jak zawsze.
LUDZIE NIE PUAKAĆ NA JB NIE MA RANKU !
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum