Nr Użytkownika: 1070 Wiek: 18 Dołączył: 29 Gru 2008 Pomógł: 1 raz Posty: 695 Ustrzelił 4 fragów Skąd: Świnoujście
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-26, 21:16 permanen[t]LAN | SKROL ON !
Nick Gracza : permanen[t]LAN
Data incydentu : 26.09.09 /21:00~
Gdzie to się wydarzyło ? :de_dawn
Opis sytuacji : Typ pali skrola aż miło :D dla jego dobra zbanujcie go bo myszka mu się popsuje i jeszcze zgoni ze to przez fps. A i dodam, że LUq też daje swój popis.
Dowody (screen albo film) :
Po 1 nie rozumiem za co go chcesz banowac, za to ze pali skrola ? hahah :D
Po 2 fajnie ze grasz na rozdzielczosci chyba wiekszej niz 1024x768 co ci NA PEWNO ulatwia gre w cs :D
I od razu mi sie przypomnialo, niektorzy wlasnie graja na rodzielczosciach jakis kosmicznych 19000x875282 i potem mowia ze "typ strzela obok i banie trafia" a gra na 600x400 i ma "ludka" 2 razy wiekszego i szerszego niz u was :D
// Dante
Jak zaczynałem grać w cs to na rozdziałce 1680x1050 i miałem celownik na pół ekranu. Teraz gram na pikselowatej 900x600, i gra się lepiej. Więc przyznaję rację Fayrantowi :)
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum