Więc zacznijmy od tego, że nie ten dział i naucz się czytać regulamin bo nie zniosę tego twojego puacz gejmingu. Ile razy trzeba Cie upominać, ze nadużywasz mikrofonu?, nie raz nie dwa sam Cie banowałem po 5 min wzwyż, miałeś szanse na poprawę więc się nie dziw, że admin Cię zbanował permem
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Byłeś wiele razy karany na serwach FPS, a zgodnie z regulaminiem po 3 banach, @ może ukarać permem więc?
Człowieku masz 11 lat, odpuść se gre w cs, bo później wyrastają takie dzieci neo, i żal du** ściska. Odpuść se tez pisanie na tym forum, bo patrząc na poziom i ortografię zawartą w twoich wypowiedziach, ludzie dostają zgorszenia...
A, że masz bana to zawdzięczasz tylko i wyłącznie SOBIE.
BTW : Przestań zakładać tematy, w których opisujesz jaki to ty jesteś biedny i pokrzywdzony...
Człowieku nie rozbrajaj mnie dostałeś już z 30 banów za to samo !!!
1.Nadużywasz mikro.
2. Wyzywasz innych graczy od czitow itp.(co rundę kogoś innego)
3. Klniesz na innych graczy.
Nie dziw się ze miałem tego dość i dostałeś perma !!
Ostatnio zmieniony przez Seeker 2009-06-23, 22:00, w całości zmieniany 2 razy
ban jak najbardziej sluszny i ty robisz taki szum wokol siebie ze szok, ogarnij plis i wroc jak dorosniesz
unbana nie bedzie i nie zakladaj nowego topicu ze spamem
zamykam i pozdro
wszyscy elo jestescie widze, chlopak chcial pograc to drzecie japy
powinien byc unban i tyle
ciekawym kto dal tego perma zaraz sprawdze;c
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum