jak cos ja ci dalem bana a dowod masz winx wedlu mnie to wh zobaczyles ze admina nie ma i hax on.
edit
macie racje moglem zrobic SS, ale czasem w zlym momencie bym mu zrobil i by nic nie pokazaly O-o' i co wtedy ?? bylo by czyste ub a tak jest na odwrot pozdrawiam zamknac chyba mozna ?
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-04-19, 17:44, w całości zmieniany 2 razy
Powinieneś ss zrobić oprocz demka, bo jak dla mnie nie jest przekonujące. Bardzo często obserwowałem jego grę, łącznie pewnie dłużej niż godzinę skupiałem się tyko na nim i nic nie znalazłem. Zdarzały się takie akcje jak podobna, chociaż nie zawsze mu tak wychodziło. W obejrzeniu tego demka bardzo przeszkadzają te opcje admina (a konkretnie line i box). Jeśli chodzi o końcową sytuacje w domku, myślałeś że może mieć sluchawki? Nie biegali na shifcie, więc prawdopodobnie uslyszał. Aima nie widać, strzelał normalnie celując. Obejrze póżniej jeszcze z 2 razy ale jak dla mnie, czysto.
PS: Od kiedy jesteś adminem? Sądziłem że znam wszystkich, podania nie widzę... Urlop był? :)
jak dla mnie to Ban zasłużony . ale prawda SS by się przydały .
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Dobra, po kolei. Pierwsza nakręcona runda. Zabił gościa w korytarzu strzelając na poziomie głowy, czyli tak jak trzeba. Strzelał po zrobieniu kilku kroków, gdyż to był ninja i nie zauważył od razu. Jeśli by miał przeciwnika zaznaczonego kwadracikiem, konturem, kropką na głowie to wcześniej by zauważył. Niestety większość kul i tak poleciała w ramiona i klatkę piersiową, gdyż heda nie było. Dla mnie to wyklucza aima, nawet słabego. Chociaż, zależy jak słabego :)
Następnie ładował magazynek i zauważył gościa. Gdyby miał wh to by nie ryzykował chodzenie na kogoś z nie naładowanym m4 wiedząc że ktoś tam jest... W dodatku przestał ładować z 1-2 sekundy po zauważeniu. Osobiście na wh albo bym załadował w domku, albo od razu strzelał po wyjściu zza rogu, który przesłania wroga. Po co miałbym ładować, wiedząc że nie zdążę to zrobić? Gracz mu uciekł, więc poszedł do przodu. Nie wodził myszką za głową, wręcz przeciwnie, nawet w pobliżu nie trzymał.
Round two
Szedł domkiem, przeskoczył okno i zauważył Dead Mastera. Trzymając celownik na poziomie jego głowy, zastrzelił jak tylko wyszedł zza rogu. Sam bym tak zrobił w podobnej sytuacji. Następnie dobiegł do domku i chciał docelowo wyjść przez okno, gdyż tak jest bezpiecznej. Zauważył przeciwnika (Nostusa), wiec strzelał po głowie. Zbliżając się do niego, zauważył kolejnego gracza, więc od razu przeskoczył na jego głowę(kilka sek po zauważeniu...). Zrobił to ręcznie, na aimie by przeskoczyło szybciej i zgrabniej, gdyż jego strzały nie poleciały idealnie w dyńkę.
Następnie wrócił się do drzwi i zabił gościa. Tutaj mogły się przydać słuchawki. Potem usłyszał że ktoś wchodzi drugimi drzwiami, więc od razu się przygotował i strzelał, niestety niecelnie. Pff, ja bym trzymał od razu celownik na głowie, nie ryzykowałbym deda.
W dodatku, poza powyższymi spostrzeżeniami.
Często patrzył tam gdzie nie było przeciwnika (runda pierwsza, sam początek, gdy tylko wyszedł ze schodów spojrzał na puste pomieszczenie, dodatkowo kilka innych sytuacji)
A więc, proszę nie pisać że ma cheaty albo nie ma jeśli raz obejrzeliście pobieżnie demko lub nawet tego nie zrobiliście, kierując się tylko osobistymi odczuciami...
Proszę aby doświadczone osoby wnikliwie obejrzały demko, zwracając uwagę na szczegóły przynajmniej tak bardzo jak ja.
W dodatku, wiem że KTO ZNA TEN ZROZUMIE jest dobrym graczem, lepszym nawet ode mnie, a jakimś noobem nie jestem. Wie co to taktyka, umie domyśleć się co zrobi inny gracz i potrafi korzystać ze słuchawek czy głośników (stawiam na słuchawki). Jak pisałem, obserwowałem go dłuższy czas i nic nie wykryłem.
Napisałem nieco szybko, mogą być powtórzenia czy błędy składniowe. Mam nadzieję że ewentualne byki nie sprawią trudności.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum