Post numer: #1Wysłany: 2008-11-07, 17:17 Perm [FFA]
Twój nick w grze : miekka SzyjkA malowana glowka
Kto ukarał :Sharp
Sposób kary :banned
Czas kary :dozywotni
Mapa :awp_india
Godzina :19:10
Data :04.11.2008r
Powód kary :cheat
Treść odwołania : prosil bym o odbanowanie na serwie ffa poniewaz jestem niewinny . admin twierdzi ze nagral mi demko na 100% ale niestety owego demka nie mam w folderze gry przez co nie moge udowodnic swojej niewinnosci . mam nadzieje ze rozpatrzycie moje odwolanie pozytywnie . jestem dosyc czestym graczem wiec bedzie jeszcze okazja do obserwowania mnie .
____________________ Weź tam pozdrów jak go spotkasz ;]
czemu sie na mnie uparles ? z tego co widze jestes swiecie przekonany ze czituje ...
skoro sharp nie ma dowodu ze nagrywal mi demko to czemu mam miec bana?
demka naprawde nie mam . i mialem jeszcze 23h na wrzucenie dmka a ty mi dwa tematy zamkneles ... widze ze ci zalezy zebym nie gral na serwerze ,pytanie tylko dlaczego ?
Ja tam szyjce wierze, bo sam bylem pewien ze nagralem demko, a zle cos wpisalem i sie nie nagralo. Moze Sharp cos zle wpisal?
Ja nie wiem, ale dal bym 2 szanse, bo tak jak koles przy ss mogl sobie w paincie na czarno wymazac, a jednak mu wierzycie
tylko pytanie ktory H@ ma podjac decyzje bo z tego co widze obydwoje byli juz na forum a zaden sie nie wypowiedzial , wiec moze napiszcie na pw im zeby cos zrobili bo to juz jakis tydzien trwa i konca nie widac a ja bym sobie pogral .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum