Post numer: #1Wysłany: 2009-09-01, 16:24 Peja(PRO??)
Nick Gracza :Peja(PRO??)
Data incydentu :30.8.09
Gdzie to się wydarzyło ? :Wa3ft
Opis sytuacji :A więc grałem sobie na fejku na War3ft i Peja zaczął czitować po czym zostały mu zrobione SS jak widzicie. Napisał do mnie na GG ze ma WH i nie wrzuci, po czym wyslal mi 3 SS przez GG.
Dowody (screen albo film) :
http://w188.wrzuta.pl/plik/9Q7fYC7oVIt/peja_wh
Hahah koles gral dzisiaj na serwie GG i wlasnie tak podejzewalem ze cos ma ale nie mozna tam nawet na specta wejsc ehhh.... perfidne WH, odrazu zbanujcie go na serwie GG.
po 1 Nie sadze zeby ktos specjalnie edytowal zeby go wkopac.
po 2 Gdyby gral czysto to by wrzucil, a dlaczego ich nie wrzucil?? widac to powyzej na screenie.
SMG ja nie wiem co on z tymi SS robił, i nie obchodzi mnie to. Ja wrzucilem je aby nie grał z czitami bo jest takim 0 ze mi go szkoda. A bana i tak ma bo SS nie wrzucil :P
to co, że ma neo ;P @ przecież mają na to swój sprawdzony sposobik. Co do tematu fakt na razie powinien być zdecydowanie banowany, gry zostanie zobaczony na serwerze. Oczywiście będzie mu ciężko udowodnić, że to właśnie ON (skoro ma neo) miał robione ss, ale myślę, że dacie rade. =>
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum