Post numer: #1Wysłany: 2009-11-24, 12:49 Ostrzeżenia bezpodstawne ...
Twój nick w grze :Luq
Serwer:Wc3
Kto ukarał :Asault
Sposób kary :2 ostrzeżenia
Czas kary :-
Mapa :-
Godzina :-
Data :21.11.2009
Powód kary :Pisanie postów w starych tematach.
Treść odwołania :Chciałbym się odwołać od kary tej ponieważ dostałem 2 ostrzeżenia za to że napisałem 2 posty w starych tematach na forum ale jak przeglądałem regulamin żadnej notatki nie widziałem o tym że nie można pisać w starych postach/tematach. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji...
____________________ Luq ^^
Ostatnio zmieniony przez Luq 2009-11-24, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
No ale w jego interesie jest patrzeć na date ostatniego posta niektóre tematy nie są zamkniete bo ktos może napisać cos ważnego do tematu ale jak piszecie posty typu "jestem na tak" albo "to dobry pomysł" to tylko spamujecie w nieważnym już temacie
jeden post a notoryczne spamienie to roznica. W trzech tematach bodajze sie wypowiedzial (starych podkreslam ) typu jestem na tak dobry pomysl . wiec to jest spamienie
Prosze bardzo Twoje bezpodstawne warny. I tutaj jeden to bylo by za malo . Next temat odswiezany
Tak tylko Luqu dostal ostrzezenie a dzisiaj np robi juz to samo
Dowodow nie ma ja wszystko pousuwam, bo pozniej bedzie mial posty do @ z archeologii
Warny jak najbardziej uzasadnione
CLOSE
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2009-11-24, 14:59, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum