Post numer: #1Wysłany: 2009-08-24, 21:48 Ostatni tydzień wakacji daj unbana:)
Twój nick w grze : [KDV]-->dragstar<--
Serwer: FPSproject.com [JB]
Kto ukarał : admin Chmielu
Sposób kary : ban
Czas kary : 7dni
Mapa : jailbrake...
Godzina : -
Data : 22.08.09
Powód kary : nie wracaj
Treść odwołania :Proszę o unbana ponieważ to ostatni tydzień wakacji, chcę se jeszcze pograc na FPS. Chmielu nie badź taki daj unbana.
Ostatnio zmieniony przez dragstar2 2009-08-24, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Skoro dostałeś bana, to z jakiegoś powodu tak? Nie rozdaję się banów ot tak. Szczególnie, że bany zazwyczaj za free kill itp są na kilka godzin, a Ty dostałeś na 7 dni, więc coś musiałeś przeskrobać.
Nie ma zmiłuj według mnie.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Ostatni tydzień wakacji, no wyjdź na dwór nie graj w csa i jeszcze zaraz warna wyłapiesz, chmielu wyjaśnił w poprzednich tematach za co dostałeś, close.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-08-24, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum