Ban za wielokrotne łamanie regulaminu. Między innymi za wyzywanie mnie :))
Pozdrawiam *
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
No dobra 24h na wyjaśnienie tej sytuacji mamy. Wiesz że dowodów nie ma bo na WAr3 nie ma bansów, ale wystarczy że chociaż jeden admin to potwierdzi. Jeżeli taki jest to proszę o wypowiedź. Jeżeli nie, to Nevilku odezwij się za 24h w celu UB.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
hmm, jak logi nie byly kasowane to wszystko jest w logach. A jeśli nie ma dowodow to nie powinno byc bana.
Mogłes dac zwyklego a nie na cfg ale to juz twoja sprawa :) Mi jeszcze nigdy nie podpadl, ale co tam dzialo sie w przeszlosci to nie mam pojecia ;]
A liczy się to, że ja wtedy testa miałem? Bo jeśli się liczy to potwierdzam
A liczy się liczy, bo on właśnie wtedy dostał te bany i nie grał do tej pory.
Hero napisał/a:
Mogłes dac zwyklego a nie na cfg
Do kogo to?
Ja tam nie mam admina na WAR3
BY DANTE
Ja dość dobrze orientuje się w tej sytuacji ktora była dawno temu. I z tego co pamiętam to nigdy na Nevila dowodow nie bylo, co prawda niekiedy bardzo zabójcze akcje ale dowodów ni ma. A teraz to chyba dać mu trzeba UB. Tyle odemnie ;p
BY DANTE
Gdyby kazdy byl taki konsekwentny i liczyl dokladnie kazde przewnienie gracza to wszyscy mieli by perma. Nie wierze w to ze są tu tacy, ktorzy by sie trzymali tego, zeby nie obrazic kogos 3 krotnie, chociazby w zartach, ale zawsze obraza!. A to ze akorat jego nie lubicie to liczycie mu wszystkie przewinienia. Wiem ze regulamin to regulamin i powinnismy sie go trzymac, ale to nie byly na pewno jakies ciezkie obelgi...za ktore moglby dostac permanentnego bana. I do tego brak dowodow. Ale to juz wasza sprawa czy dostanie unbana czy nie. ;]
niezła ściema jak ja od lipiec(koniec)-czerwiec nie grałem i we wrześniu zacząłem
znowu grac nie będę się kłócił...
#edit 4all jak mamy być konsekwentni to proszę o perma dla Admina avro 3x łamał regulamin puszczając pokemony na serwerze co przeszkadzało grze innym.
pS:
Takie ss nie ulegają przedawnieniu bo tak to każdy możne zbierasz 3 ss i perma komuś wsypać (np będzie zbierał ss co roku jak ktos klnie i po 3 lata permik)
@4 Wiechu ja widzę 2 dowody gdzie 3 ^.-
masz jak daje bany za nic? a masz swoje jak banujesz ? za free?? na war3 czy to już zapomniałeś ;]?
Ostatnio zmieniony przez Nevil 2009-09-21, 08:05, w całości zmieniany 4 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum