Nr Użytkownika: 2460 Wiek: 19 Dołączył: 12 Maj 2009 Posty: 105 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Szczecin
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-24, 07:59 Odwolanie od Bana FoX
Name: FoX
Serwer BF2+FFA2
Data:-
Admin : Bee (chyba jakoś tak)
Powód: brak
Witam wszystkich w imieniu FoX-a.
Gracz FoX dostał bana na BF2 +FFA (perma) ss nie były robione w księdze skarg dema nie ma. Chłopak nie wie za co bana dostał czy by mógł ktoś to wyjaśnić?.
FoX powiedzial ze ukarał go admin (nie wiem czy dobre name) Bee. admin BF+FFA.
Gracz "Bee" nie ma z tym nic wspolnego.
A o to link do dema : http://odsiebie.com/pokaz/3748109---2829.html
Przepraszam ze az tak dlugie demo (26 mb) ale warto sciagnac i obezjrzec do konca.
Wszystko na nim widac i sprawa jasna.
Dodam ze dema amini nie musza wrzucac na forum. Bedzie skarga to i dowody sie znajda.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez MoMo 2009-06-24, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Widziałem parę razy jak FOX grał na ajmie. Dziękujemy temu panu.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
A nie było by można dać mu szansy wiem że jestem nowy i może jeszcze nie ogarniam tak tego wszystkiego aż tak ale wydaje mi się że zawsze można dać jeszcze jedną szansę. Tak mi się wydaje ale z jednej strony was rozumiem wiec wszystko zależy od was :);p Pozdrowienia
edit// joksik widziales demo ? aim na klate az oczy bola
[ Dodano: 2009-06-24, 15:49 ]
ok przyznaje racje ale każdy popełnia błędy. Ja myślę jesli raz tylko to zrobił to można dać szanse a jeśli jest to któryś raz z kolei no to przyznaje racje wam :)
hehe joksik zartujesz prawda ? nie ? napisz lepiej ze zartowałeś i wszyscy zapomna i nie bedzie Ci wstyd xd
człowieku za czity nie ma drugiej szansy ! nie powinno byc drugiej szansy nawet na skrypty, spamowanie itp. bo jak jest taki głupi klient to niech płaci za błędy, jezeli dostał bana na steamID i wejdze kiedys na innym steamID i okaze sie ze to ten sam gracz to znowu dostanie bana i nie pisz tu o zadnych drugich szansach :]
____________________ .:: One Shot One KiLL nO FarT Just sKiLL ::..
OK rozumiem chciałem być wyrozumiały i miły ale rozumiem was czyli zero wyrozumiałości hehe a nie będę pisał że żartowałem po prostu chciałem się wypowiedzieć i każdy ma prawo się do wypowiedzenia a czy to śmieszne zależy odwas tylko.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum