Post numer: #1Wysłany: 2008-11-26, 17:25 odwołanie do bana | Guard1aN^ | FPSproject.com [FFA]
Twój nick w grze : FoF | Guard1aN^
Kto ukarał : Maxi king~
Sposób kary : ban
Czas kary : perm
Mapa : de_inferno
Godzina : ok 15:30
Data : dzisiaj
Powód kary : bez wyjasnienia
Treść odwołania : Pod koniec mapy na server wszedl Maxi King~ pytajac mnie czy wstawiłem jakies ssy na forum. Zadnych ssów w folderze nie posiadam i zadnego napisu nie widzialem. Jesli rzekomo zostalem juz wczesniej zbanowany a bylem dzis na servie to jest zupelna sprzecznoscia poniewaz posiadam stałe ip. Wedlug Maxi King zbanował wczesniej osobe o nicku podobnym do mojego. Przed otrzymaniem bana nagrywalem przez caly czas mapy demo gdyz mialem zamiar potem wyciac pare akcji to filmiku. Umieszczam go tu http://www.sendspace.com/file/boqvyq
#edit.
Tylko ze ja zadnych ssów w folderze nie widze o.O
Ostatnio zmieniony przez Guard1aN^ 2008-11-26, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Tak przy okazji nie widzialem tez tematu w mojej sprawie stworzonego przez osobę banująca z opisem sytuacji.
Cytat:
1.4 Przy banowaniu gracza za przewidywane cheaty, należy nagrać demo
1.5 Administrator jest zobowiązany wrzucić demo na forum do 48 godzin od bana.
1.6 Administrator winien jest tworzyć temat dla każdego banowanego gracza z dowodami bana w odpowiednim dla tego dziale.
Jak juz pisalem zadnych ssów nie widze w folderze wiec moze okresl kiedy mi je robiles i na jakiej mapie ( ostatnio dosc czesto robie demka do wspomnianego filmiku wiec moze to ulatwi sprawe).
Ostatnio zmieniony przez Guard1aN^ 2008-11-26, 18:21, w całości zmieniany 1 raz
1.4 Przy banowaniu gracza za przewidywane cheaty, należy nagrać demo
1.5 Administrator jest zobowiązany wrzucić demo na forum do 48 godzin od bana.
1.6 Administrator winien jest tworzyć temat dla każdego banowanego gracza z dowodami bana w odpowiednim dla tego dziale.
Ten pkt. regulaminu dotyczy demek, a nie ss'ów,
Maxi King napisał/a:
ip na ktore wtedy poszly ss jest identyczne jak twoje i nick to samo, wiec prosimy o ss
Tak jak BURY napisał dawaj SSy bo ci zrzucimy bombę jądrową na dom !!
Anr ma takie trzy xD dostał od pukawki, miał zrzucać każdemu kto jedzie na czitach, więc lepiej uważaj
Jeszcze raz powtarzam ze zadnych ssów nie posiadam w folderze i nie przypominam sobie aby byly mi robione. Jesli chociaz okreslisz kiedy to bylo i na jakiej mapie to mozliwe ze nagrywalem wtedy demo co ulatwi okreslenie rzekomych czitow powiazanych z moja osoba.
#edit
Skoro byly mi robione ssy to dostalbym zaraz po nich bana do czasu az bym je wstawil wiec jakim cudem wczoraj wbilem na server? IP mam stale
Ostatnio zmieniony przez Guard1aN^ 2008-11-27, 15:37, w całości zmieniany 1 raz
Zanim dostałes bana wczoraj, 2 razy sprawdzałem twoje ip i jest identyczne, na ktore poszly ssy w niedziele jakos po poludniu. Mapy nie pamietam bo wiele banow dawalem i nie sposob pamietac. Nie wiem czy ktos sie pod ciebie podszywal, wiem ze mial taki nick jak ty masz i ip to samo. A wbiles przy stalym ip bo moze komenda nie zlapala nie wiem, (czasem jest ze dajesz bana i koles odrazu wbija i trzeba dac 2 raz.)
//Bez NickU
jesli nawet ktos sie pod ciebie podszywal z sieci, to do niego miej pretensje bo nikt nie ma 100% pewnosci ze mowisz prawde. Wiele juz bylo takich przypadkow.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum