witam
wlasnie dostalem bana od admina testowego a za co?? nie wiem ale chyba w odwecie ze jego serdeczny kolega z serwa mial krecone demko przeze mnie i wpadl na cheatach...
link do ss z consoli:
http://img15.yfrog.com/i/banodcyranazanic.jpg/
mam tego dosc bo teraz to ja jestem najgorszy za to ze go zlapalem...
pewnie kur.... zlinczujcie mnie teraz za to....
szczerze to jak ma sie tak caly czas dziac na fps to ja to pier.... i nie musze wcale dostac unbana...
to nie jest zachowanie godne admina!!!!
teksty do mnie:
"wkopales kolege??" "jak mogles??"
o jebane... no chyba ocipial jesli myslal ze mialbym to ukrywac ze ktos gral na cheatach....
moze i nie ogarniam jak inni ale za to jestem odpowiedzialny i nie grupuje graczy na kolegow i tych ktorych mniej darze sympatia!!!! cheat to cheat i mnie to pier... kto to kur... jest!!!!!!!!!!!!!!!!
z gory przepraszam za slowa
chociaz nie... mam to gdzies... dawajcie mi warny nawet i po 10
w koncu na tym serwie wszystko mozna...
za ublizanie jest ban??!!!! dla kogo kurwa???!!!! dla admina nie ma... nie dla polyego... wczoraj mnie zrownal z blotem jak tylko sie da...
teksty w stylu lez smieciu!!! (jak mnie zabil)
frajerze jebany!!!!!!
cwelu pierdolony!!!!
odpowiedzialem mu cos normalnie to lecial tekst spierdalaj szmato jebana!!!!!!
pierdoli mnie juz to wszystko!!!!!
a co do cyrana to zal cie... kurwa lec za polym bo to co teraz pokazales to..........
brak slow kurwa na ciebie i to co teraz zrobiles
napisal bym ze jestem za wywaleniem obydwu na zawsze z fps ale wy macie w to wyj... wiec szkoda gadac bo i tak sie znajdzie ktos kto ich wybroni.
ktos tam pisal "ma dobry wiek na adma"??!!! sory ale nawet gowniarze sie tak nie zachowuja...
aha i jeszcze cos... jesli chcieli byscie sprawdzic console czy rzeczywiscie mnie tak wyzywal to daremne bo zrobil to przez micro... kazdy gracz to slyszal i jeden z adminow tez bo gral z nami wiec jest na to przynajmniej 15 swiadkow...
a dzisiejsza rozmowa z adminem przez ktorego zostalem zbanowany jest w logach bo pisalismy na adminchat...
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Ostatnio zmieniony przez ZaKuBaKu 2009-09-10, 02:56, w całości zmieniany 3 razy
Ludzie , jak dzieci..Zaku powiem tak znam ludzi którzy mają 22 lata a zachowują sie jak 12 latkowie ; x i nie mówie tutaj o Tobie^^
Co do Cyrana...może Ty masz 14 lat? tylko masz taki głos co?<myśli>
A Ty Poly tak samo , jak dzieciak:/ cheaty i wyzywanie Zaka od w/w :/
Ludzie ogranijcie sie na tym ffa :P
A ta sprawa jest głupia naprawde...ja Zaku rozumiem bo na jego miejscu też bym tak zrobił.
Ps. Nie zachowujcie sie jak 14 latki :PP Bo nawet ja sie tak nie zachowuje!:D hehhehe..
L 09/10/2009 - 01:55:13: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat "zzaku cos Ty kurwa odjebal >"
L 09/10/2009 - 01:55:50: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat "zaku cos Ty kurwa odjebal ?!"
L 09/10/2009 - 01:56:21: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "e,p cyran"
L 09/10/2009 - 01:56:39: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat " to ma byc z polym?!"
L 09/10/2009 - 01:56:48: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "elo cyran"
L 09/10/2009 - 01:56:58: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "??"
L 09/10/2009 - 01:57:29: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "co masz na mysli???"
L 09/10/2009 - 01:57:44: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat " jest z polym ?! z tego co slyszlaem ty go nagrales"
L 09/10/2009 - 01:58:06: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "tak... gral na aimie i wh"
L 09/10/2009 - 01:58:26: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "prawie 2 godziny"
L 09/10/2009 - 01:58:34: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat "zabil kogos ?"
L 09/10/2009 - 01:58:45: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "no a nie??? kilka map na tym jechal"
L 09/10/2009 - 01:59:01: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "2 godziny natym gral to sam sobie pomysl"
L 09/10/2009 - 01:59:24: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat "powiedziales mu zeby dal oFF /"
L 09/10/2009 - 01:59:26: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat "?"
L 09/10/2009 - 01:59:59: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "ja sam nie wierzylem ze ma... nagralem demko ale 1.5minuty mialo bo uciekl i dalem je dantemu"
L 09/10/2009 - 02:00:38: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat "i co jak ja bym gral tez bys wstawil :>"
L 09/10/2009 - 02:01:45: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat "po co wkopywac sowjego :?!"
L 09/10/2009 - 02:02:15: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "cheat to cheat... "
L 09/10/2009 - 02:02:22: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "nie uwazasz tak??"
L 09/10/2009 - 02:03:06: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat " poly to poly zrobil jak zrobil trzeba bylo go opamietac badz zbanowac wkopales swoego tylko po co ?"
L 09/10/2009 - 02:03:30: [adminchat.amxx] Chat: "ZaKu__BaKu<22108><STEAM_ID_LAN><>" chat "szczerze to mnie juz to jebie... dla mnie po tym jest juz nikim"
L 09/10/2009 - 02:03:50: [adminchat.amxx] Chat: "A Shot In The Dark [ArCor'Team]<22115><STEAM_ID_LAN><>" chat "ok"
L 09/10/2009 - 02:05:31: [amxbans.amxx] A Shot In The Dark [ArCor´Team]<22115><STEAM_ID_LAN><SPECTATOR> zbanowa ZaKu__BaKu<STEAM_ID_LAN> Czas: NA ZAWSZE. Przyczyna: to nie ma sensu cia.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-09-10, 13:41, w całości zmieniany 3 razy
gdyby nie to ze jednak nie mam 14 lat ^^ to moze bym sie tym przeja ;p
powiem tak nigdy w necie nie gram dla gry itp gram, gralem i bede gral dla ludzi przez ostatnie dni siedzialem na serwie na spekcie tylko dlatego ze byl dobry klimacik fajne teksty i zabawa ;)
a teraz czas na male sprostowanie :)
tak wiec dlaczego dalem bana zakusowi ?- bo juz nie chcialem dalej pisac z tym czlowiekiem.
1 Team 1 serwer wiele przegranych razem godzin a dla zaka gracz to gracz. Zaku po co gadac z kims kto jest dla ciebie nikim ?
Teraz zapewne fajne sie czujesz wykazales sie :) Tyle ze nie wiem co ci to dalo...
W wybieraniu osob do przyszlej reaktywacji teamu kierowalem sie ogarnieciem na serwie humorem i tym zeby gracze grali z tego samego powodu co ja nie dla gry a dla ludzi niestety widac ze popelnilem blad...
Co ja bym zrobil na miejscu zaka gdyby to inny admin mial cos takiego ? tych ktorych nie znam bym zbanowal po nakreceniu demka i zaprosil na PW badz GG do konwersacji po czym bym zdecydowal co dalej z takim kims zrobic.
Natomiast polyego zaka furiela playera itd bym staral sie ogarnac poly to nie dzieciak wystarczylo by 1 slowo i by nie bylo calej tej afery.
No tak a wracajac do bana dla zaka wiedzialem ze dostanie UB dlatego dalem perma nie moglem sie wypowiedziec w zadnym temacie dotyczacym sprwy z powodu braku dostepu a to byl taki maly sprzeciw wobec postawy tzw "kumpla"
Spokojnie Zakus mozesz grac dalej nas juz tam nie ma =-)
A odnosnie slow polyego skierowwanych do ciebie i twoje pretensje o jego zachowanie to juz bys sie wstydzil cos takiego dopisac:D sam lepszy pod tym wzgledem nie byles ;p
No to teraz wracajac do mnie fps to serwery jak wiele innych "nie ten to inny" identycznego bana jak zakowi dalem sobie nie chce UB bo zrobilem to swiadomie.
Nie popieram polyego w tym co zrobil i tez mogl bym na niego naskoczyc tyle ze ogarnieci gracze nie stojacy po stronie polyego nie bronia "czita" tylko czlowieka (tak wiem nie rozumiecie ;p)
No to tyle jak by mi sie chcialo to przeczytac to pewnie bym cos dopisal badz poprawil ale ze mi sie nie chce to potem bede odpowiadal na jakies pytania itp ale w tym temacie ;p
Pozdrawiam
A Shot In The Dark
P.s. @Trawnik !@#$%^&*&&&^%$ wyczytaj sobie z tego co o tobie mysle... (sprawa osobista bo wiekszego dziecka nie poznalem w necie ;))
____________________ A Shot In The Dark [ArCor'Team]
FPSproject.com [FFA] 193.33.176.100:27015
Powtórze to po raz już któryś, że nie jesteście adminami na stałe więc nie 'woźcie' się jakbyście byli H@. Po za tym dziećmi też nie jesteście.
Ban tu zupełnie nie potrzebny i to jeszcze perm. Pogaduszki na GG lub PW kierować.
Jak dla mnie Cyran traci admina, za nieumyślne banowanie innych adminów. Tym bardziej że był to ban bez sensu, za nic.
Poly jechał na cheatach - trudno, jego problem. Czit to czit. Grałem z nim kilka razy mixy i na serwerze spędzaliśmy czas, ale sam sobie zawinił.
Ja dziś wejdę na WH i pogram 2 mapy, a ktoś powie "eeee... tam, dajmy mu druga szansę" - bez sensu.
Jesteśmy tu po to żeby zwalczać cziterów a nie bawić się w nich.
Róbcie co chcecie, ale powoli zaczyna to być wielką paranoją, może cwanIakowi damy drugą szansę?
Pomyślcie zanim coś zrobicie, bo później są właśnie takie konsekwencje.
hehe Tarori :D
tez odwet za ban robisz ;> :D nie no zart pisz co chcesz i tak mi sie z Toba dobrze gralo ;p
a odnosnie UB to nie wiem czy juz ktos tego nie zrobil dlatego napisalem ze nie chce ;p
a no i pamietaj ze zart jest dobry 1 raz a nie przez kilka map ten sam ;p
--------------------
Ale jak tak patrze jak komentujecie to widze ze nie rozumiecie mojej postawy w tej sprawie ;p
nie chodzi o dawanie 2 szansy (napisalem cos takiego ?) ubzduraliscie sobie jedno i to klepiecie caly czas.
Chodzi o postawe zaka i jego podejscie do gry.
Dla mnie gra znaczy tyle co dla zaka gracze czyli "0" (calineczka bez obrazy:))
____________________ A Shot In The Dark [ArCor'Team]
FPSproject.com [FFA] 193.33.176.100:27015
ok to w koncu ja sie wypowiem .. po ogloszeniu werdyktu ... no co ja mam do powiedzenia :D
wyloze cala prawde jak tylko umiem ... Faya w logach moze potwierdzic a to co sobie pomyslicie teraz to juz tylko wasza indywidualna sprawa ...
Zaku ... kilka dni temu pisalem do Ciebie czy zbanowales typka o takim i takim nicku .. nie wazne ... powiedziales ze tak bo mial wh ... wiesz co Ci odpisalem ??? ze chyba glupi jestes bo ten typek gral kilka dni wczesniej na LAN Bydgoszcz i jego demka mozesz sobie z netu sciagac .. jak go pobijesz to bedziesz naprawde kozakiem ... ale nie jestes ... -nie przyszedlem Cie tu obrazac .. zrobiles jak zrobiles .. roznie to mozna oceniac ... pojechalem cie po Vodce ak wrocilem z poprawin i nie bede tego odwolywal ... tylko nie pisz mi ze mnei lubisz albo bron boze nie nazywaj mnie "kolega" bo bym Ci twarz o kratke w klatce schodowej roz**** i po co by Ci to bylo ???
to ze postapilem jak postapilem to moja wlasna wina i jakos moge poniesc tego konsekwencje i nie wyplakuje sie nikomu w ramie bo wiem ze to moja wina ... :) wybralem chyba jedna z najgoszych metod na pokazanie Ci kim jestes i teraz za to place ... :) hehe ... wiesz wczesniej bylo mi naprawde smutno tego ze tylu ludzi zawiodlem w tym samego siebie ... nigdy nie mialem haxow a to ze sciagnolem je wszedlem na serwa i cisnolem po Tobie jak po zerze to co innego :) ... hehe wplyw vodki i osiedlowej bany ?? :) nie wiem .. ale mi sie to nie spodobalo co uslyszalem .. wiesz .. moge znac tu wielu ludzi ale tych ktorych nazywam "kolegami" cenie ponad cala reszte bydla ... (nie doszukujcie sie wrzutow do was bo nie tak to macie odbierac - wiem ze nie wszyscy mnei popierali i pewnie sam siebie tez bym nie poparl wiec nie mam do nikogo zalu ... no poza 2 osobami )
tak mam 25 lat i powiedzial bym stary i glupi ... hehe to co zrobilem jest chyba na to najlepszym dowodem ... przez jedna syt. zawiodlem was i zniszczylem to na co pracowalem tyle czasu ... dziwi mnie tylko jedno ... nazywales mnie kolega i pisales ze mnei lubisz .. a nawet do mnei sie nie zwrociles z haslem .. co ty odpier*** ... tak sie zachowoje kolega ??? zdefiniuj sobie to slowo jeszcze raz w swoim wykreconym slowniku .. bo dla kolegow poswieca sie duzo .. jak nie wiele jak nie naprawde sporo .. a wiesz co .. nawet jak nie poswiecasz .. to podejdziesz do niego dasz mu z piachy w rylo i mowisz "ogarnij sie" .. to jest kolega ... to czym jestesmy to nawet nie znajomi jak widac .. bo do znajomych mial bym rowniez wiesze zaangazowanie ...
wiesz Furiel od poczatku za Toba nie przepadal .. nie wiedzialem dla czego ... nawet sie z nim nie zgadzalem i stanolem w Twojej obronie ... wiem ze jestem az nazbyt ufny dla ludzi i pozniej za to dostaje po dupie .. "Et Tu Brute Kontra ME " czaisz cos z tego ?? zapewne nie ... bo tak to juz jest z ludzmi .. nigdy nic nie czaja ...
w Policji jest taki odpowiednik tego co sie stalo .. sluzbista .. bo wzioles to co sie stalo nawet nie do siebie i nie analizowales .. tylko stwierdziles ze czit to czit ...i zapomnij o czlowieku ... a pozniej napisales ze jestes kolegą "HAHAHAHAHAHA" !!!! moi koledzy by ci wbili ta definicje w glowe !! doslownie by wbili ... ja sie czegos takiego nei tykam
Cyran co do Ciebie ... stary no Ciebie to nie rozumiem i rozumiem ... nie rozumiem dlaczego mu nawrzucales i go zbanowales ... zostaw go niech tam gra .. niech robi co chce i mnie to nie interere ... szkoda mi reszty ludzi z ktorymi mialem tam kontakt .. zal mi tego ze zrobilem cos co mi odebralo kontakt z nimi i nie wyjasnilem tego co zrobilem tak jak robie to teraz ... no trudno .. wpojono mi zeby bronic sie do konca jak tylko umiesz wiec trzymalem sie tego do samego konca ... teraz wylozylem kawe na lawe ... to niedobre polaczenie vodka i Frajer po 2 stronie .. :) hehe albo i najpiekniejsze polaczenie jakie moze byc ... wiesz ... nawet i bez teho haxa na tym 0ne on One dostal bys w lep .. ale fajniej bylo mi patrzec jak wprost czerwieniejesz z nerwow !!! :D to co robisz na serwerze przeszlo moje najsmielsze wizje dyktatury jaka moglem sobie wyobrazic .. banujesz Typkow ktorzy graja lepiej ... wyzywasz na okraglo a napisales niedawno ze ja bluzgam ?? stary .. popytaj sie graczy jak obrazasz ludzi ktorzy Cie zabija ... czy to jest zachowanie godne admina ??? ale co .. podjebac musiales to sie mozesz pokazac ze dobry jestes :D ... hahahah ...
co do Reszty ... wiem czemu tak wyszlo jak wyszlo .. nie mam do was zalu ani nie bede obwinial nawet tych ktorzy odrazu powiedzieli BAN .. ja tam nie wiem jak wy .. znam regulamin ale gram z ludzmi wiec patrze na ludzi jak na ludzi .. tych ktorych nazwal bym kolegami to z nimi mam dalej kontakt taki jaki mialem ... chociaz tylko nieliczni tak naprawde wiedzieli co sie stalo a za to co napisalem na poczatku musze przeprosic bo wolalem nie wykladac syt. taka jaka byla ... przez ostatnie 2 dni nie wchodzilem na serwer bo dalej czulem sie glupio ... na poczatku jak mialem kaca to dopiero wbilo mi sie to do glowy ... pozniej gralem na serwerze ale i tak czulem ze cos jest nie tak bo juz nawet nie odpisywal mi pan - konfident na gadu :) zycie :) a wystarczylo mi cos napisac ... hehehehehe
no dobra nie przeciagajac .. jak beda jakies pytania. watpliwosci .. albo chec rozciagniecia tematu .. sluze czasem :)
jedyny pozytyw jaki mnie spotkal w ciagu 3 ostatnich dni .. to to ze posrod g*** jakie mnie spotkalo w zyciu serwerowym .. w zyciu prywatnym znalazlem az 2 prace na raz :D;p heheh zawsze to jakis +
Faya ... wiem ze zrobiles co musiales i dziekuje ze nie odebrales mi mozliwosci gry na reszcie serwerow ... nie wiem jak to bedzie wygladalo teraz bo przez to jak postapilem czuje sie jak trendowaty ... ale zapewne bede wbijal co jakis czas ...
Ci ktorzy nie mieli okazji ze mna rozmawiac albo na prv albo na gg ... szcerze .. przepraszam za to co zrobilem i przez to ze zaczela sie taka wojna o ta cala syt. nie taki mialem zamiar a wyszlo jak zawsze wychodzi .. najwieksza klapa jaka mogla byc ... przez to tez mi glupio bo spowodowalem niepotrzebne zamieszanie ...
Ci ktorzy w ciagu mojej dalszej gry doszukiwali sie czegos ... doszukujcie sie dalej ... ;) to ze na NS zrobilem co zrobilem ... to juz po fakcie ... nie przyszywajcie mi latki cwanIaka .. bo on nie potrafi grac bez czegokolwiek .. ja nawet bez i na wstecznym ryje wasze banie bez litosci ... just 4 fun ;) ...
tak wiec Peace !! i Elo ... i ziomki i nie ziomki i cala reszta :)
____________________ There is no fate , but what we make !!
PoLy powiem tak. Masz zbyt duże zaufanie do ludzi. Sądzisz, że taki Cyran czy ktokolwiek inny z serwera FFA to twój kolega? Człowiek którego nie znasz nawet z reala, który mieszka ileś tam kilometrów więcej, którego nigdy na oczy nie widziałeś i nazywasz go kolegą? Ile to już takich kolegów jest w necie, a później mamy przypadki gwałtów, pedofilii czy innej patologii. Ja też twoim kolegą nie jestem, najwyżej serwerowym znajomym, żadnym ziomkiem, bo ziomek jest w każdej ciężkiej chwili przy tobie, przy twoim boku, a nie kilkaset kilometrów dalej, który pisze ci jakieś sentymalne bajeczki wyjęte z ostatniego odcinka Mody Na Sukces. W świetle tej sytuacji, ciężko będzie mówić o o naszych relacjach, gdyż sądzę, że i ja i ty, mamy do siebie żal. Przykro mi naprawdę było, że coś takiego musiało się zdarzyć, ale o to nie możesz mieć do kogoś pretensji.
Masz zarzuty do ZaKu bo zachował się nie po koleżeńsku. Wyzywasz go od konfidetna, frajera, trudno takie masz o nim zdanie i pewnie nie zmieniesz. Ale wiedz, że jeśli już mu przypiniasz metkę frajerą według swojego mniemania, to przypinasz także mi, a nie robisz tego sobie. To ty zachowałeś się przeciwnie do tego jak zachowałby się "kolega". To ty zawiodłeś nasze zaufanie. To ty grałeś na haxach i to to jest twoja wina. PRAWDZIWI KOLEDZY nie odpierdalają takich szopek, i nie stawiają w takiej sytuacji swojego ziomka. A ZaKu był postawiony w bardzo ciężkej sytuacji. Gdyby sprawa trafiła na światło dzienne później, to nie ty, tylko on by zebrał największy opierdol, za to co ty zrobiłeś. Bo to on by się zachował jak ciota, której można pluć w twarz, a mówi, że deszcz pada! Tak mówisz o kolegach, przyjaźni, zasadach. A ja ci powiem jedną prawdę - owszem przyjażń to coś wspaniałego, ale nieraz bywa, że kolega do którego miałeś zaufanie kabluje cię psiarni, najlepszy kumpel kradnie ci laskę. UMIESZ LICZYĆ? - LICZ NA SIEBIE!!! To ty odpowiadasz za swoje zycie, za to co robisz. Każda twoja sytuacja życiowa jest konsekwencją twoich działań. To nie koledzy prowadzą cię przez życie. To ty sam siebie prowadzisz. Według mnie ZaKu zachował się godnie, i jak kolega. Bo dał ci nauczkę, że takich szopek się nie odpierdala, a ty będziesz miał nauczkę z której sądze wiele wywnioskujesz. Jeszcze sobie przypomnisz moje słowa.
Jeśli chodzi o Cyrana. Ciśniesz Trawnikowi, że zachowuję się jak dziecko. Tylko, że on ma lat 13, ty masz 19, a zachowuje się lepiej od ciebie. Za co był ten ban? Chciałeś udownić solidarność z kolegą, mieszając z błotem swojego byłego kolegę? No, jakież to fajne, jak człowiek do którego miało się zaufanie, w ciągu godzin jest przez ciebie osobą szykanowaną i po której jedziesz. To co zobaczyłem w logach przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Zachowałeś się po chamsku i arogancku. Nie miałeś żadnego prawa mówić do innego człowieka! PoLy sam sobie naważył piwa, które musi wypić. I ta sytuacja jest jego winą. Załóżmy scenariusz - ZaKu widzi jak gra PoLy na haxach i siedzi cicho. Po jakimś czasie z powodu np. kłótni pomiędzy Zakiem, a PoLy, obaj panowie rzucają się błotem i wychodzi na jaw to demko. Wtedy jest otwarty, ogromny lincz publiczny na tym forum, dla Poliego, ale i dla ZaKu, za to że nie powiedział prawdy. I ludzie oceniliby tą sytuacją najgorzej jak można. Nic by nie pomogły żadne gadki o przyjaźni, żadne tłumaczenia. Byście obaj mieli opinię szmat. I wtedy byście żałowali tego, że nie zrobiliście tego co słuszne. Bo czasem lepiej wyjść z szeregu i ponieść konsekwencję swoich działań. Bo coś takiego to mimo goryczy jedna z najwspanialszych lekcji w naszym życiu.
PoLy mimo, iz nie ma żadnej możliwości by nazwać cię kumplem, gdyz się nie znamy z rl, mimo tego, że zawiodłeś moje zaufanie, mimo tego, iż do mnie napewno masz też żal, mimo tego, że gdy się spotkamy na innym serwerze FPS, i mimo tego, że sie nie odezwiemy do siebie pewnie słowem - powiem jedno, nie zapomnę tych godzin na FFA, twoich wiązanek gdy pierwszy raz wbiłeś na serwer i zarywałeś do KaaSii, twojego śmiechu, twoich wywodów oraz tego, że naprawdę dobrze się miedzy nami układało. Trafnie sformułowałeś, że to co na co wiele pracowałeś zrujnowałeś w ciągu 2 godzin. Niestety co się stało co się nie odstanie. Szkoda :(, Ja szczerzę i z ręką na sercu powiem jedno, powiem coś co ty równiez powiedziałeś - ŻAŁUJE, ŻE MUSIAŁO DOJŚĆ DO TAKIEJ SYTUACJI :(
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-09-10, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum