Nr Użytkownika: 411 Wiek: 27 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 23 Skąd: z domu
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-13, 18:39 o co kaman??
Witam
Jedno pytanko dlaczego został mi zabrany admin Tp, rozmawiałem z Ryc-em i pisał mi że za przekleństwa na serwerze FFA wczoraj albo 2 dni temu..??? Dziwne bo grałem tylko raz w tym tygodniu na ffa był wtedy Kosi ale grałem jakies 5 minut . Możecie mi to wytłumaczyć!!! Ktoś może wzioł sobie mój nick i żle sie zachowywał a wy mi zabieracie adma, śmieszne. Nawet nikt mnie nie poinformował i nie spytał czy to ja byłem , i gdzie jest skarga namnie???? Niech mi ktoś pokarze rozmowe i ip gracza, i admina ffa który niby zemną rozmawiał i upominał bo ja sobie tego nie przypominam.
A tak z innej beczki za przekleństwo zabierany jest admin??
to pokaz mi tą rozmowe że ja przeklinałem umnie na kompie graja 3 osoby ale nikt na moim niku niegrał tak twierdzą. i ja nie mam 12 lat i nie lubie jak mi ktos cos wmawia .
[ Dodano: 2009-03-13, 20:11 ]
a to miało miejsce na ffa więc upolak ktoś nie musiał zgadywać hasła :)chyba że jest inaczej.....
No właśnie źle doczytałem :P
Mnie akurat nikt nie sfejkuje, bo gram tylko na Diablo xDD
Czaaaasami gdzies indziej wejde, np. Wczoraj Faya mi poradził pograc na TP i pogralem :P
Więc jak coś, to nie ja ;)
Bo to jest bezsensu, jak juz taki przypadek się zdażyl to czemu nikt mnie nie poinformował ,spytał. Tylko odrazu zabieraja admina. Każdy moze wejsc nawyzywac i wyjsc i kazdy może napisać do anara żeby wywalił admina bo przeklina, śmieszne. Ryc pisał mi ze admin ffa mi pisał zebym nieklnął a ja nic mu nie odpisałem, no podejrzana sytuacja że właśnie to nie byłem ja ale nikt nie pomyśli w tą strone tylko "zabrać Vedze admina" Rozumiem każdy sie moze pomylić, to była ta pomyłka że bez uzasadnień zabrać @T. Anar myśle że admin zostanie mi przywrócony .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum