Nr Użytkownika: 2645 Wiek: 20 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 39 Skąd: Wojkowice
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-01, 13:43 Notoryczne reklamowanie na FFA!
Nick Gracza : Infinity{Klan-PeRfeKt}Dave
Data incydentu : 1Czerwca 13;30 (nie wiem dokładnie)
Gdzie to się wydarzyło ? : Serwer FFA NS!
Opis sytuacji : Gracz cały czas reklamował spamował jakimś serwerem Georgia czy cuś kulturalnie zwracałem uwagi.
Dowody (screen albo film) : Dowody!
Prosiłbym o zbanowanie gracza na dużo więcej niż 5minut bo wydaje mi się że został już banowany za reklamowanie. Zdarza się to notorycznie gdy nie ma adminów.
Może to drobnostka przychodzić z takim czymś ale zauwarzyłem więc napisałem.
Pozdrawiam ~zuo
Ps ip gracza jest spakowane razem z snapshotem reklamowania.
____________________ zamiatam serwerem FFA
zuo ;x
Ostatnio zmieniony przez zuo 2009-06-01, 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Kolego naprzysłość to tak aż się nie przejmuj , ta cała gorgia to bind który już jest w danej wersji CS'a, np: chcesz coś napisać wciskasz przykładowo Y i widzisz najpierw spam ktory leci, potem mozesz cos napisac mozliwe, ze mial zbindowane na przycisku fire (przewaznie takie bindy znajduja sie na czesto uzywanych klawiszach).
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
No logiczne. Skoro gdzieś mu się to dodało to jak ma serwer nie istnieć? Musk. Jak chodzisz po zagranicznych serwerach to takie coś dodaje Ci się do confingu. Więc to nie do końca jego wina
tym bym sie nie przejmowal choc ja za ta gorgie banuje i upominam zeby skasowali sobie te bindy z cfg. cala ta gorgia lezy w usa i nikt tam z polski nie pogra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum