Post numer: #1Wysłany: 2009-06-25, 18:18 Niewiem Czemu Dostalem Bana
Twój nick w grze : Adiuko
Serwer: BF2
Kto ukarał : nie wiem
Sposób kary : ban
Czas kary : nie wiem
Mapa : de_dust2
Godzina : 15-16
Data : 25.06
Powód kary : ?
Treść odwołania :
Prosze o odbanowanie niewiem za co dostalem Muj Nick Adiuko ip 89.228.202.234 Prosze Odbanowanie
@PEPE
Poprawiłem wedlug wzoru bo nie chcialo mi sie tlumaczyc jak to zrobic:P
Dostałeś bana na serwerze BF2 ode mnie. Zrobiłem Ci ss które razem z demkiem masz wrzucić na forum. Pisanie do mnie na gg, że nie masz tych ss bo usunąłeś CS, nic Ci nie da, tak samo jak płacz o od banowanie. Regulamin jest jasny, nie ma ss = ban zostaje.
Kurde! Mi tez skriny zrobili i mnie zbanowali i się zdenerwowałem i walnąłem formata i potem jeszcze dysk nowy kupiłem, a stary spaliłem :/. Przykro mi, ale raczej już wszystko zostało powiedziane unbana na bank bez skreenów nie dostaniesz.
Dobrze czuowieku że musku nie wywaliłeś.
Proste DAJESZ SS=UNBAN (chyba że będą brudne).
Nie spamujcie już.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum