Post numer: #1Wysłany: 2009-04-02, 14:03 Niesłyszny ban by misiek
Witam. Chciałbym aby w najszybszym tempie mnie odbanowano i przeproszono za niesłuszny ban na serwerze FFA!
Nick: Rzeznik aKa MiHaU
Serwer: FFA
Kto ukarał :misiek
Sposób kary: Ban
Czas kary: Ban permanentny!
Mapa: de_train
Godzina: 22:29
Data: 1 kwietnia b.r.
Powód kary: Nie wiem!
Treść odwołania: Nie będe tu nic pisał proszę zobaczyć zamieszczone na tej stronie snapshoty
[ Dodano: 2009-04-02, 14:11 ]
Proszę odpisać w tym temacie, kiedy zostanę odbanowany, bo chcę wiedzieć :D
[ Dodano: 2009-04-02, 14:11 ]
Proszę odpisać w tym temacie, kiedy zostanę odbanowany, bo chcę wiedzieć :D
Zostaniesz odbanowany gdy Misiek to zrobi ;] Czyli gdy zobaczy ss i uzna ze sa czyste ;)
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Czemu misiek akurat? Niech ktoś mnie odbanuje bo chcę sobie zagrać! Każdy kto zobaczy ss to będzie widział, że jestem czysty!
[ Dodano: 2009-04-02, 14:20 ]
A co jeśli misiek wejdzie na forum za jakieś 3 dni? Zależy mi na tym serwerze, więc proszę o szybkiego unbana i przeprosiny!
Gram w cs 3 lata i staty maiłem 20:4 a dostałem bana! (często też gram beznadziejnie, bo miałem fatalny wypadek z prawą ręką!)
Hmm może za niesłusznego bana?! Czemu banuje się ludzi z doświadczeniem?! (to że on gra krócej niż ja to nic nie świadczy!) Przeprasza się za pomyłki bo tego wymaga kultura
Ostatnio zmieniony przez Kasabian 2009-04-02, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
unban poszedl i nie placz tyle... inni tez bany dostaja taka jest procedura przy ss i specjalnych przeprosin nie wymagaja...
moze jeszcz buzi chcesz na przepraszam?
No to 3^k musisz do Rybnika jechać ;D
Słuchaj, admini mają dbać o 'czystość' na serwerze. Miśkowi wydawało się, że masz WH, więc postanowił to sprawdzić. Jesteś czysty, ok. Poleciał unban. Po co płacz? Przepraszam Cię za Miśka i daj spokój ;)
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum