Post numer: #1Wysłany: 2008-07-22, 19:51 Nie tak nie moze byc ... admini nie ponosza konsekwencji !!
Witam. Chciałbym donieść na admina Maxi King all right !!! To co on wyprawia na serwerze to jest przesada dostaje bana za obrazę ( za metrowego człowieka ) hmmm to przesada ) . Ponadto maxi czyje sie bezkarnie na tym servie ... . Zostawiam ten temat do rozpatrzenia . Ale dobrze by było jak by ktoś coś z tym zrobił !!!!!!!
on zaczyna co chwile i obraza to dalem mu kick nie poskutkowalo to dostal bana na 5 minut wiec nei placz.. bezkarnie a co ja niby robie?? boze zal cie ajs zachowuj sie to bedzie dobrze ...a na lock tez cos dzis mowiles tylko nie pamiatm co
widac ajs jaka masz kulture po twoim nicku na steam "Maxi ty Ku*** bez jaj " zreszta juz byly z toba problemy "sytuacja z no ichim" dal ci perma za zachowanie to sie prosiles zeby cie odbanowal...to ze sie nie lubimy w realu to nie znaczy ze bez powodu bym ci dawal bany zasluzyles to masz..nie interesuje mnie czy mowisz na mnie kurdupel czy ku*** ale mnie to obraza wiec zrozum to
pytales sie locka jak mi odebrac adma..to probuj moze sie uda...ale ty go napewno sie dostaniesz wiec nie wiem co ci to da satysfakcje???
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-07-23, 00:45, w całości zmieniany 1 raz
To co on wyprawia na serwerze to jest przesada dostaje bana za obrazę ( za metrowego człowieka ) hmmm to przesada )
Nie tylko to napisałeś, cos tam pisales na niego, nie pamietam dokladnie, ale ice klocisz sie o glupiego bana na 5min, ktorego moim zdaniem dostales slusznie i juz piszesz, ze maxi czuje sie bezkarnie na serwerze, oj ice ice, i jeszcze powinnes dostac warna za zakladnie nowych kont tu na forum
Odnośnie konta ice to zapomniał hasła na stare konto i nie umiał napisać do anr na priv, żeby mu przypomniał ^^ ale ogólnie teamat zamykam bo się wyjaśniło :P
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum