Nr Użytkownika: 2460 Wiek: 19 Dołączył: 12 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 105 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Szczecin
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-22, 19:58 Nevilek nie taki debilek?
"Witam. Pisze ten post gdyż nie mogę patrzyć co się dzieje z jednym z adminów testowych Nevilem. Wiele osób twierdzi, a nawet jest przekonany wśród @, że Nevil jedzie na dopalaczach. Najbardziej przekonany jest o tym Wiechu który wiele razy robił mu screeny. Screeny zostały mu też zrobione przez któregoś z adminów testowych. Pamiętamy cwanIaka i jego cudowne info od boga, a jak już robiono screeny to odrazu je wrzucał z ucieszonym ryjem, że ma anty-ss. Przypuszczam, że Nevil gra podobnie.
Pytanie jest takie - Co z nim robimy?
Raz grałem na WAR3 to widziałem jak pan Nevil gra, niestety nie był takim skillorem za jakiego siebie uważa. Czyżby spadek formy?
Wiechu nie rób mu żadnych kurwa ss-ów, zrób mu demko. Jak cs masz zły i ci nie nagrywa demek, to ściągnij innego.
Cwaniak może jeżdzić sobie nam po nosie..."
Co to ku... ma byc ?? nie pasi wy... mi to prosto w oczy.. --.--
cwaniakujecie a nawet dowodów nie macie nagrajcie demko
wrzuccie na forum...A nie po kryjomu dupe mi obrabiacie
#niepasi złóżcie sie na STEAM i was pojade No_skilowce...
#2 skąd to mam ? wh i widzę przez posty 0>o
Ostatnio zmieniony przez Nevil 2009-07-22, 20:04, w całości zmieniany 5 razy
Skąd to masz ?
Kto ci to dał
Gratuluje głupoty adminowi który ci to przekazał tylko kto ?
Co sie dzieje w pokoju admina zostaje w nim a oczywiscie kolega admin z war3 powiedział i lipa -.-
Pomyślmy kolega nevila który nie dawał demka albo nie myślał ze ma czity już sie domyślam
Grasz dziwnie to prawda jak teraz zaczeło sie krecenie demek jakiś geniusz ci o tym powiedział brawa dla niego
To była rozmowa której nikt po za administracji nie powinień usłyszeć
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-07-22, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Skąd to masz ?
Kto ci to dał
Gratuluje głupoty adminowi który ci to przekazał tylko kto ?
Co sie dzieje w pokoju admina zostaje w nim a oczywiscie kolega admin z war3 powiedział i lipa -.-
Pomyślmy kolega nevila który nie dawał demka albo nie myślał ze ma czity już sie domyślam
Grasz dziwnie to prawda jak teraz zaczeło sie krecenie demek jakiś geniusz ci o tym powiedział brawa dla niego
To była rozmowa której nikt po za administracji nie powinień usłyszeć
Popieram Chmiela. Gratulacje dla tego co ci to pokazał. Jest to w Vip Strefie i nikt poza @ nie ma prawa tam zajrzeć... Ty zaś upubliczniasz to na forum ogólnodostępnym za co powinien byc warn.
Nevil napisał/a:
Niech cie to nie interesuje...
a moze mam Admina Na innym nicku na FORUM ?? nie pomyslales?
Coś ci nie pasi? To się też nie interesuj tym co piszą w VIP Strefie.
Masz kolegę admina co zachował się jak idiota i tera się cieszysz. Byłeś podejrzany o haxy, i nadal jesteś. Wielu takich playerów tu było typu cwanIak, SorranD, więc nie płacz. Jakby był wystarczający dowód, że masz wh to już bys tu nie grał - wpadłeś na to, czy jesteś za tępy? I nie przejmuj się tym co tu pisze. Jeśli gracz czysto i nic nie masz do ukrycia to czym się bulwersujesz.
Sam skierowałeś na siebie podejrzenia, według wersji Wiecha, gdy wlazł na serwer, a ty sie podnieciałeś podobno, że masz anty-ss. Po co ta gadka?
Aha, masz admina na innym nicku? Przestań wciskać kit taki, bo płakać mi się chce. Koleżka ci powiedział, nawet się domyślam kto. A jak masz admina na innym nicku to warn za wielokontowość oraz porównanie Ip i mówimy papa.
Masz dziwnego skilla uzywałeś wh teraz tylko nick tego nie udowodni bo nie ma demka a po tym co twój szanowny kolega ci powiedział wyłaczysz wh i gra dalej
Jak mnie widziasz informatorze to chce ci podziekować
edit;
po pierwsze. Nie wierzę w skilla na ns,
po drugie. Jak jesteś taki pro, to czemu nie grasz w WICKED?:),
po trzecie. Nie unoś się,
po czwarte. Trochę kultury i ogarnięcia przez 'kolorowego' by się przydało,
po piątek. Tylko winny się tłumaczy.
dziękuje, phi
____________________ Ukradli.
Ostatnio zmieniony przez phi 2009-07-22, 21:08, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum