Post numer: #1Wysłany: 2009-07-12, 13:29 NeviL War3ft
Nick Admina :NeviL
Data incydentu :12 lipca 2009 13:24
Gdzie to się wydarzyło ? :War3ft
Opis sytuacji : Grałem sobie spokojnie na War3ft, gdy zobaczyłem, że NeviL kosi wszystkich jak leci. Napisałem na chacie " NeviL Wh?". Po czym dostałem od niego odpowiedź "Masz dowody?" i bana.
Dowody (screen albo film) : nie wiedziałem jak to u Was się robi więc tylko skopiowałem:
Kod:
The server operator has added you to banned list Added to banned list
PS: Z tego co mi wiadomo to Ludi też za to samo bana dostał
Ostatnio zmieniony przez Skeepers 2009-07-12, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Widziałem to. Scoobany napisał na admin sayu. Później mówił przez mikro że przecież sobie żarty robi bo nevil miał robione ss i dostał bana.
PS.
Nevil jak jesteś taki PRO to zagraj Mixa na steamie :))
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Ostatnio zmieniony przez wiechu 2009-07-12, 13:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie wierze w "skilla" na ns xD
Tym bardziej że masz neo.
Ale pamiętaj.. 83.9 w Twoim IP się nie zmienia :)
Nevil napisał/a:
#ludi jak i ty ciągle gadacie na admin say ze mm WH a dema nikt nie nagrał wiec za takie stwierdzenia daje kicki bany na 5 min
Admin say jest od tego. . .
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Ostatnio zmieniony przez wiechu 2009-07-12, 13:51, w całości zmieniany 2 razy
Ban za podejrzewanie czita? Zastanów się. Upomnienie, że jak nie ma dowodów to niech się nie udziela, w ostateczności kick. Bana daj sobie i zobacz czy fajnie...
jpgreku masz rację w końcu ktoś go złapie ale nevil za takie coś się nie daje bana i za to już u mnie przynajmniej masz małego minusa jak ja bym miał dawać bany za to że ktoś mówi ze mam wh to połowę serwera już bym zbanował
Mi nie chodzi o to że dał mi bana na 5 min tylko że sobie pozwala za dużo. NeviL piszesz że przeginam z tym podejrzewaniem a tak naprawdę to dzisiaj 1 raz napisałem że WH masz. Pozdro&Poćwicz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum