Post numer: #1Wysłany: 2008-11-10, 23:20 Mam bana na D2 modzie a nie wiem czemu ;p
Wedle niższego podania :
Twój nick w grze : Bodri
Kto ukarał : nie wiem
Sposób kary : ban
Czas kary : perm
Mapa : nie wiem
Godzina : nie mam pojęcia
Data : 10 listopada (bo 9 jeszcze grałem)
Powód kary :
Treść odwołania :
Connecting to 77.79.228.42:27055...
You have been banned from this server
Droga władzo, osobiście nie zostałem zbanowany i nie mam pojęcia kogo zbanowaliście, ale pewnie kogoś z mojej sieci. Niestety sieć jest rozległa i nie wytropie kogo i dlaczego. w Księdze banów nie pojawił się jeszcze temat, o kimś, kogo by przypominał ludzi z mojej sieci. Nie znam powodu ani godziny. Czy możliwe jest odbanowanie mojego ip ? Zasugerujcie się tym, że osoba, która używała nielegalnych pomocy w grze, bo dostaniu bana, usuneła serw z ulubionych i więcej nie wbije.
poczekamy zobaczymy, czy zjawi sie jakis admin ktory zbanowal Cie... jesli tak to powinnienes sie cieszyc, bo to pewnie za screeny, jesli jeszcze do tego czasu nikt nie wrzucil twojego demka. Wrzucisz screeny dostaniesz unbana.
Jesli natomiast nikt Cie nie banowal, a mimo wszystko masz perma to dostal ktos z twojej sieci, a na to juz nic nie poradzisz. Mozesz miec jedynie teraz zal do tego kolesia, ktory pewnie haxil.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-11-11, 00:13, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum