Nr Użytkownika: 423 Dołączył: 17 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 13 Skąd: siedlce
Post numer: #1Wysłany: 2008-08-17, 20:32 Maciekwin BAN ZA CO???
witam gralem po 13 i nagle ktos mnie zbanowal nawet nie wiem za co screnow mi nie zrobil nic nie powiedzial . adminow bylo paru ale pamietam tylko malakasa i chyba predatora .
Niech sie wypowiedza inni albo ten co zbanowal. Gram czysto. Pozdro
Twój nick w grze : maciekwin
Kto ukarał : malakas predator albo inny
Sposób kary : ban
Czas kary : perm
Mapa : aztec
Godzina : po 13
Data : 17 08 2008
Powód kary : nie mam pojecia
Ostatnio zmieniony przez maciekwin 2008-08-17, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Wczoraj ok 1-2 w nocy grales ze mna i bodajze darkiem1909 (czy jakos tak ) na awp_wall2003...w jednej z koncowych rund przybiegles na SpeedHacku do mnie na respa i zabiles mnie z kosy...Demka nie zdazylem nakrecic bo od razu wyszedles...
NIe wiem czy to na 100% byles Ty...moze ktos sie podszywal i gral na Twoim nicku...
IP po zdarzeniu nie moglem sprawdzic, bo moja kochana neostrada sie rozlaczyla i gre mi wylaczylo
...hmmmm...chciaz teraz po namysle stwierdzam,ze ktos sie musial podszywac, bo dostales ode mnie wtedy perma...a jesli dzisiaj znowu grales ( a masz stale IP) to nie mogles byc Ty...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum