Nr Użytkownika: 3408 Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 87 Skąd: Siedlce
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-12, 15:47 lozackk = ban na zawsze ;)
tak jak obiecałem tak zrobiłem
Nick Gracza : lozack
Data incydentu : 12 IX 2009 godzina 15 30
Gdzie to się wydarzyło ? : na serwerze JB
Opis sytuacji : kazał TT nie odzywać sie prze micro a nie może...
rozmawiam z kolega jaki plany wymyślić a to nagle padaj hedy, po czym wysyła wiadomość żeby zabijać mnie w każdej rundzie i przez pięć rund zostałem zabijany bez powody o tak porostu
Dowody (screen albo film) :
http://img38.imageshack.u...adrylozackk.jpg
To było tak. Kolega Jestem spalony na maxa (Jego nick) Non stop wrzucał na mnie i moich rodziców. Kazałem im nie gadać przez mikro bo byli tak głośno że nie dało sie nic powiedzieć.
To było tak. Kolega Jestem spalony na maxa (Jego nick) Non stop wrzucał na mnie i moich rodziców. Kazałem im nie gadać przez mikro bo byli tak głośno że nie dało sie nic powiedzieć.
Luzackk wyolbrzymił rzeczy które robił Jestem spalony na maxa , a ukrył to co on robił...
Może powiesz szczegółowo co ty robiłeś ?
Wyolbrzymiał ? Co Ty byś zrobił gdyby non stop ktos na Cb wrzucał ? Gdybys nie mógł nie mógł nic powiedzieć ? Gdybyś nie mogł wydać rozkazu TT bo taka ciota pruje Ci sie przez mikro ? Sorry za ciote ale nie moge ...
Co maja nam pokazac te screeny ?
1. Ip ? po co nam skoro sa bansy na JailBreak
2. Tak pisac to i ja moge co nie znaczy ze musze tak robic
3. No swietny scren, pokazuje jak Loozak kogos zabija i co ? rownie dobrze mogl zabic za to ze ktos go atakowal
Skoro tamten typ tak wyzywal to czemu jego nie uspokoiliscie ? Czyzby jakis spisek na Loozaka ?
Bo to ze tamten typ wyzywal i przeszkadzal to nic tak ?
Skoro cale TT sie darlo i nie mogl nic powiedziec to ich uspokoil wkoncu nie wykonywali rozkazow
Jak dla mnie bez bana, tym bardziej ze nie ma dowodow bo kolegow to ja tez moge zebrac i zlozyc skarge na Gość ze ma trupa w szafie.
Maxi King Skąd wiedziałeś , nikomu tego nie mówiłem xD
Pawel ja tez nie wiem o co ci chodzi.
Przegrałem na Jb sporo czasu i o ile dobrze pamiętam to Ct ma rozkazywać tt .
A niby jak ma to robic jak jakiś tero urządza sobie z serwa skype z kolegami .
A potem drzecie sie za free kill i od razu bana .
jak ten klawisz ma spełniać swoje obowiazki jak jakis .... drze sie przez to mikro i nic nie słychać
Zreszta na Jb nie powinno sie dawc permow za free kill , każdemu sie mogło zdarzyć ze zabil tam 1 -2 osoby bo wlazły pod ogien !!
A następnie leciały już z płaczem do admina " ...... fri kiluje zbanuj go"
Moim zdaniem lozack w tej sprawie ma czyste sumienie !!!
słuchajcie ok może nie będzie ,też przegrałem troche czasu na JB i czasem nawet nie zwracam uwagi na jakiś przypadkowy free kill (nie pisałe nigdy na jakieś gracza skargi bo uważałem to za nie potrzebne ,ale teraz ktoś naprawdę przesadził i naprawdę się wkurzyłem !! dlatego ta skarga), ale jeżeli pan lozackk pisze zabijacie tego gościa w każdej rundzie (czyli mnie ) i nie mogę sobie pograć bo w każdej rundzie dostaje heda jak jestem w klatce no to soryy.... a co do moich screnow to nie wyszły jestem za wolny,zrobiłem 10 print screenow ale wkleiłem tylko 3 to wina moich braków umiejętności. a jeszcze co mnie dziwi pan lozakk jak usłyszał mój prawdziwy nick od któregoś z graczy to strasznie szybko uciekł...
pozdrawiam PS:
może teraz bana nie będzie , Ja jestem Pamiętliwy i na pewno noga ci się powinie przy mnie ,tym bardziej że to nie był twój pierwszy raz i jesteś notoryczbym oszustem i kłamcą....
Temat Uważam Za ZAMKNIĘTY!
____________________ Możecie mnie znaleźć na serwera FPS pod nickiem:
- PaBloS_Patolog Skład
- PaBloS
Love Ali
Ostatnio zmieniony przez pawel412 2009-09-13, 09:51, w całości zmieniany 1 raz
Ten gracz co wyzywał lozacka, został zabity za free z tego co pamiętam, oczywiście przez lozacka.. Faktycznie lozack zabronił mówienia przez mikro, bo terro było głosno, ale np jak ktoś chciał sie zapytać dlaczego do mnie strzelasz lub gdzie mamy iść dostał banię. Faktycznie Jestem spalony na max wyzywał lozacka, ale na miejscu lozacka bym to olał i nie patrzył na jego słowa, tylko grał dalej...
____________________ "Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale..."
"Jeżeli zginę to w przekonaniu że zrobiłem to co naprawdę kochałem"
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum