Post numer: #1Wysłany: 2009-11-10, 19:30 Ktoś podszywa sie pod mój nick
Od jakiegos czasu gram na FPS Diablo2 na nicku: J.D. Niedawno, kiedy gralem ktos o tym samym niku zalogowal sie na server. Nie wiem czemu ale dostalem bana. Dzisaj ta sytuacja sie powtorzyla lecz tym razem admin zbanowal nas obydwu. Dordzcie co mam teraz zrobic. Jak mozna uzyskac haslo do mojego profilu?
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
a niewiadomo czy moze zalozyc haslo na nick przeciez jest teraz na godziny przegrane:D a jak nie dal adminowi swoje ip i wejdzie moze ten podszywajacy sie i dostanie perma:D
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Kk juz chyba wyjaśnione ze mną na pw temat mozna zamknąć
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum